- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janpier
tag
válasz
MrDerekas #3658 üzenetére
Köszönöm, mind a kettőtöknek az igyekezetet.: Livius
MrDerekas
Sajna parancssorból sem indította el... vagyis elindította, de ugyanúgy nem lépett tovább, a fent látható második képen lévő üzeneten.
Meguntam, felraktam recovery módban. Milyen érdekes, csont nélkül fel ment. Úgy ahogy kell, nulla hibaüzenet. Simán USB-ről, hála a gyors pendrivenak 1 percig sem tartott.
Bár személy szerint nem értem miért nem töltötte be a cash memóriából. Lehet a ramok miatt, de már feleslegesen is gondolkodom. Azért kicsit birizgálja a csőrömet.
Bár az "új" bios elég lassú, remélem egy két beállítás lehetőséggel tudok gyorsítani a post-on.
Most jön a könnyebb rész, megy bele a quad... -
Livius
őstag
válasz
MrDerekas #3658 üzenetére
Az intel leírás végén ott van, hogy ők mivel ajánlják az bootable USB és akár CD készítést az iFlash-hez, elsőre azzal kéne próbálni, de azzal már mindenképp menni kellene a dolognak.
De amúgy egy régi windows 98-as bootlhatós telepítő is megteszi (az tudott parancssorba bootolni) talán XP is tudott, vagy floppyról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest