- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Születésnapos a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Sziasztok!
Egyedi problémám van, mindjárt vázolom.
Először is azt kérdezném meg, hogy ha megpróbálok egy régebbi verziójú Biost rátenni az alaplapra, (MSI H310-A PRO) és ha blokkolva van, akkor egyszerűen csak nem fogja engedni a frissítést, vagy ezzel tönkre teszem a mostani Biost? Nem akarom elcseszni az alaplapot.
A gondom a következő. Biost frissítettem, és most az egyik grafikai program nem úgy működik ahogy kell.
Konkrétabban, rá nyomtat egy beolvasó (marker) jelet, amit utána a vágóplotter beolvas, és tudja hol kell vágnia.
Most, bios frissítés után ez a jel sokkal vasatagabb, így nem lesz pontos a vágás.
Nem tudm, mi köze a bioshoz, de biztos az csinálja, mert fel telepítettem egy új windowst, és ott is ez van.Viszont ha pdf-be mentem ki a fájlt, és úgy nyomtatom ki, akkor már minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest