Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Sziasztok!
Egyedi problémám van, mindjárt vázolom.
Először is azt kérdezném meg, hogy ha megpróbálok egy régebbi verziójú Biost rátenni az alaplapra, (MSI H310-A PRO) és ha blokkolva van, akkor egyszerűen csak nem fogja engedni a frissítést, vagy ezzel tönkre teszem a mostani Biost? Nem akarom elcseszni az alaplapot.
A gondom a következő. Biost frissítettem, és most az egyik grafikai program nem úgy működik ahogy kell.
Konkrétabban, rá nyomtat egy beolvasó (marker) jelet, amit utána a vágóplotter beolvas, és tudja hol kell vágnia.
Most, bios frissítés után ez a jel sokkal vasatagabb, így nem lesz pontos a vágás.
Nem tudm, mi köze a bioshoz, de biztos az csinálja, mert fel telepítettem egy új windowst, és ott is ez van.Viszont ha pdf-be mentem ki a fájlt, és úgy nyomtatom ki, akkor már minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Wise (ex-TransferWise)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest