- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Ez a problémám nekem is. Hogy az elmúlt 3 napban feltúrtam az internetet és a lehetséges összes fórumot, hozzászólást átrágva sem tudom, hol rontódott el a dolog. Mindenhol mást írnák, máskor loopolt be. Volt akinél a prioritynél szállt el, mint nálam.
Pedig teljesen logikus, hogy ha bios-ban elmentődik a sorrend (usb-k előre, hogy erről bootoljon), akkor újraindítást követően ne a windows repair /recovery induljon, és ne fogadjon a bios-ban a mentés előtti sorrend (elől két helyen windows repair / recovery).Mert jelen esetben ha a sorrend vissza is állítódott, a tiltott boot opciók tiltva maradtak. Így most a tiltott windows repair / recovery-t próbálja bootolni, de nem tudja. Viszont nem lép tovább, hogy nem tiltott usb bootot találjon.
Amúgy semmilyen gombra nem reagál. Én már minden gombot, gombkombinációt, usb billentyűt, hard resetet végigpróbáltam... A bios flash-en és cserén kívül szerintem már minden lehetséges dolgot átjutottam.
A probléma az, hogy 2 msp-re megjelenik a samsung logó, usb port felvillan (ha van benne pendrive), ventik elindulnak, majd kikapcsol. Aztán automatikusan kezdi újból. Bekapcsol, ....
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged