- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Ez a problémám nekem is. Hogy az elmúlt 3 napban feltúrtam az internetet és a lehetséges összes fórumot, hozzászólást átrágva sem tudom, hol rontódott el a dolog. Mindenhol mást írnák, máskor loopolt be. Volt akinél a prioritynél szállt el, mint nálam.
Pedig teljesen logikus, hogy ha bios-ban elmentődik a sorrend (usb-k előre, hogy erről bootoljon), akkor újraindítást követően ne a windows repair /recovery induljon, és ne fogadjon a bios-ban a mentés előtti sorrend (elől két helyen windows repair / recovery).Mert jelen esetben ha a sorrend vissza is állítódott, a tiltott boot opciók tiltva maradtak. Így most a tiltott windows repair / recovery-t próbálja bootolni, de nem tudja. Viszont nem lép tovább, hogy nem tiltott usb bootot találjon.
Amúgy semmilyen gombra nem reagál. Én már minden gombot, gombkombinációt, usb billentyűt, hard resetet végigpróbáltam... A bios flash-en és cserén kívül szerintem már minden lehetséges dolgot átjutottam.
A probléma az, hogy 2 msp-re megjelenik a samsung logó, usb port felvillan (ha van benne pendrive), ventik elindulnak, majd kikapcsol. Aztán automatikusan kezdi újból. Bekapcsol, ....
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest