Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz Thrawn #3892 üzenetére

Ez a problémám nekem is. Hogy az elmúlt 3 napban feltúrtam az internetet és a lehetséges összes fórumot, hozzászólást átrágva sem tudom, hol rontódott el a dolog. Mindenhol mást írnák, máskor loopolt be. Volt akinél a prioritynél szállt el, mint nálam.
    Pedig teljesen logikus, hogy ha bios-ban elmentődik a sorrend (usb-k előre, hogy erről bootoljon), akkor újraindítást követően ne a windows repair /recovery induljon, és ne fogadjon a bios-ban a mentés előtti sorrend (elől két helyen windows repair / recovery).

Mert jelen esetben ha a sorrend vissza is állítódott, a tiltott boot opciók tiltva maradtak. Így most a tiltott windows repair / recovery-t próbálja bootolni, de nem tudja. Viszont nem lép tovább, hogy nem tiltott usb bootot találjon.

Amúgy semmilyen gombra nem reagál. Én már minden gombot, gombkombinációt, usb billentyűt, hard resetet végigpróbáltam... A bios flash-en és cserén kívül szerintem már minden lehetséges dolgot átjutottam. :U

A probléma az, hogy 2 msp-re megjelenik a samsung logó, usb port felvillan (ha van benne pendrive), ventik elindulnak, majd kikapcsol. Aztán automatikusan kezdi újból. Bekapcsol, ....

Új hozzászólás Aktív témák