Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Ugye azért magasról ugrassz?Ha nincs meg neki a megfelelő zuhanási sebesség. akkor nem tudja betörni.
-
Ateszzero
őstag
Köszi.
Ma is megpróbálom vagy tízszer.
Az a gond hogy még az első két csapat az hagyján is, de a harmadik banda már elég zúzós.Amikor egyszerre négyen öten is gépfegyvereznek,ráadásul majdnem mind páncélos , nem sok idő marad fedezékbe vonulni.Vagy hirtelen még valaki elkezd sokkolni is hátulról, nna akkor füstöl csak igazán a búrám.
Ha ez a normal mode, akkor milyen lehet a hard?Valki végignyomta már hardon? -
Ateszzero
őstag
Nem tudom most hanyadik pályánál tartok, de már vagy tízszer megpróbáltam ,és nem sikerül.
Egy nagy könyvtárban vagyok, és halomszámra jönnek katonák minden tipusa, valami nagyon nehéz.
Három-négy robotot egyszerre hamarabb szétdurrantok mint ezeket az erőszakos kis nyavalyásokat.
Ki tudja ? Mennyi van még? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Sztem nagyon jóra sikerült a játék.
Élvezem a zuhanásokat és utcsó percben nyomom a bio kezet, és főhősünk is nagyon szimpatikus azzal raszta hajjal, valamelyik anerikai színészre hasonlít,. vagy a tekkenből az Eddie-re.Beállítottam az ötgombos egeremet olyan királyul hogy minden fontosat közel tettem az ujjamhoz.billentyűről csak az irányok, ugrás és a kisütés megy.
Most járok a City Park-nál.
Eddig ez a legszebb pálya.katt ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest