- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bod101
aktív tag
Nincs valakinek egy müködő trainerje?
-
hu öcsi
tag
hy all nem tudjátok hogy kell azta repülő robotot kinyírni ami ki téríti a rakétáimat és nem tom lelőni jó lenne egy kis segítség előre is kösz
-
DerStauner
senior tag
commando fokozaton szinte lehetetlen kicsinálni Groeder-t. túl nagy a sebzési hatóköre. próbálta már valaki őt kinyírni commando fokozaton?
-
fasterware
aktív tag
Hi. Nem tudjátok esetleg, hogy a felbontáson kívül lehet e állítani a részletességen is?, mert én nem találom. Van egy alap grafika és ennyi?
-
bunna lászló
csendes tag
De jó, hogy megkérdeztem, mert abban a pillanatban rá is jötem, hogy be kell célozni a rotorokat is, nem elég a gépet.
-
bunna lászló
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nem volt időm játszani a játékkal, de most megint elkezdtem, persze el is akadtam a Buraq Helicoptert hogyan kell kicsinálni.
Az első lövés simán bemegy, de a másodikat állandóan eltereli.
Mi a trükk? -
mad1
veterán
válasz
DerStauner #42 üzenetére
Az engem is idegesitett,aztan ugy kijutottam hogy be sem tudtak merni.egyedul amikor a 2 orzot kell legyakni akkor szedtem le azokat is,amelyek eppen ram lattak.
Masodszorra mar 2-3 h alatt vegig lehet szaladni rajta,ha nem szedsz ossze mindent. -
DerStauner
senior tag
újra elkezdtem a játékot, csak most commando szinten. nincsen különösebb gondom eddig semmi ellennel, kivéve a sniper-eket. már egy lövésük is megöl. normal fokozaton azért párat még beléd ereszthettek.
-
bunna lászló
csendes tag
Köszi Mad! Sikerült.
-
Ateszzero
őstag
Ugye azért magasról ugrassz?Ha nincs meg neki a megfelelő zuhanási sebesség. akkor nem tudja betörni.
-
mad1
veterán
válasz
bunna lászló #37 üzenetére
Nah megneztem ott mutatja is mit kell tenni.
Szoval nem az F et kell nyoogatni a levegobeni hanem az E betut.
Ezek a hulye xboxgombok bekavarnak. -
mad1
veterán
válasz
bunna lászló #37 üzenetére
Bocs ott amikor leugrasz nyomkodd az F et a zuhano becsapodashoz.
-
bunna lászló
csendes tag
Mad1! Az előbb nem nekem válaszoltál, ugye, mert a jobb klikket idáig nem is használtam. csak sima ugrás és e betű. vagy kell a jobb klikk is a cső betöréséhez?
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Jelenleg ott tartok, hogy 2 robottal kell megküzdeni akik egy lezárt alagutat őriznek. A kérdésem az lenne hogy a 2 robotot csak kombókkal lehet lenyomni? Lőszerem nincs. Mikor oda értem akkor valahogy sikerült ledarálni az egyiknek az életét a feléig. Fogalmam sincs milyen kombót nyomogattam de elkaptam és adtam neki rendesen utána már nem tudtam megismételni
-
mad1
veterán
válasz
bunna lászló #30 üzenetére
Amolyan ugrorugassal megy azt hiszem...Beakasztod a kezet,es nyomkodod az ugrast...
-
bunna lászló
csendes tag
szisztok,
nyomom a gamet, de sehogy nem tudom betörni a csövet a Act 1 - Ascension City Downtown 3 végén. Ugrás után "E", de nem törik be a cső. Mit csinálok rosszul?
Köszi előre is a segítséget! -
konas
senior tag
Haliho.
Felraktam en is a jatekot.
Csak sajnos az a baj h a tutorial-nal nem jutok tovabb.Nem tudok felugrani miutan kilottem a kotelem es csak himbalozok..??? -
mad1
veterán
Az a sok ize amit a payan fel lehet szedegettni az csak bonus?Amugy mire jok?
-
DerStauner
senior tag
válasz
Ateszzero #24 üzenetére
nekem ez a rész elsőre sikerült. olyan volt, hogy már több mint egy órája játszottam a játékkal, és már egy picit untam, és ekkor elérkeztem a könyvtárba (Stadtarchiv), és elkezdett özönleni az ellen. Na gondoltam, ez most sokáig fog tartani, gondoltam, lekapcsolom a szg-t. de mégis elsőre megcsináltam. nem olyan nehéz az.
-
Ateszzero
őstag
Köszi.
Ma is megpróbálom vagy tízszer.
Az a gond hogy még az első két csapat az hagyján is, de a harmadik banda már elég zúzós.Amikor egyszerre négyen öten is gépfegyvereznek,ráadásul majdnem mind páncélos , nem sok idő marad fedezékbe vonulni.Vagy hirtelen még valaki elkezd sokkolni is hátulról, nna akkor füstöl csak igazán a búrám.
Ha ez a normal mode, akkor milyen lehet a hard?Valki végignyomta már hardon? -
mad1
veterán
válasz
Ateszzero #22 üzenetére
Irja hany szazalaknal jarsz amikor az utolso allast betoltod.
Azokat a pancelosokat 3db ugrorugassal lehet kinyirni es allandoan rohanj fedezekbe,toltodj fel...de az is jo hogyha talalsz olyan helyet ahova nem tudnak belolni,es szepen 1esevel bevarod oket..
Kb 25% van meg a jatekbol. -
Ateszzero
őstag
Nem tudom most hanyadik pályánál tartok, de már vagy tízszer megpróbáltam ,és nem sikerül.
Egy nagy könyvtárban vagyok, és halomszámra jönnek katonák minden tipusa, valami nagyon nehéz.
Három-négy robotot egyszerre hamarabb szétdurrantok mint ezeket az erőszakos kis nyavalyásokat.
Ki tudja ? Mennyi van még? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Sztem nagyon jóra sikerült a játék.
Élvezem a zuhanásokat és utcsó percben nyomom a bio kezet, és főhősünk is nagyon szimpatikus azzal raszta hajjal, valamelyik anerikai színészre hasonlít,. vagy a tekkenből az Eddie-re.Beállítottam az ötgombos egeremet olyan királyul hogy minden fontosat közel tettem az ujjamhoz.billentyűről csak az irányok, ugrás és a kisütés megy.
Most járok a City Park-nál.
Eddig ez a legszebb pálya.katt ide -
hiroki5
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az indításkor azt írja ki,hogy a faultrep.dll hiányzik.
Mit kellene telepíteni? -
Gyusz
őstag
-
cor
őstag
egész jo kis játék
irányitás jeles, save rendszere közepes -
DerStauner
senior tag
játék nálam is kivégezve.
-
Gyusz
őstag
Most fejeztem be a játékot. Az utolsó harcnál legyen nyomva tartva az irány, és úgy nyomkodjátok az F-et (gamepad B), és akkor nem szívtok vele annyit, mint én. Egyébként kicsit sem látszik, hogy Capcom játék (bár a GRIN volt a fejlesztő), van olajfúrótorony (Resident Evil 4), végső csata a levegőben (Lost Planet), stb. Nekem tetszett, a lehetőségekhez képest tényleg elég lineáris lett, meg néha szívtam, amikor nem maradt ellenségekre komolyabb fegyver. Szokás szerint elég rövid is volt.
-
Gyusz
őstag
válasz
DerStauner #6 üzenetére
Én meg jól elakadtam 57%-nál, halvány lila gőzöm sincs, hogy merre kéne mennem. Holnap újra körbenézek, aztán ha nem megy, akkor majd teszek be ide képet.
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner #4 üzenetére
Jaja sztem is kiba jo lett,bar ez izles kerdese...Most nyirom a gorilla robotokat.
-
athomi
veterán
Elég nagy a hivatalosan publikált gépigény:
Minimális gépigény:
CPU: Dual-core processor (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy AMD Athlon X2 5200+ 2.6 GHz)
RAM: 1.5 GB
VGA: DirectX 9.0c/Shader3.0 kombatibilis, 512 MB-os (NVIDIA GeForce 7800 vagy ATI Radeon X1900)
Op. rendszer: Microsoft Windows XP SP2 / Windows Vista
DirectX: DirectX 9.0c
Merevlemez: 8 GB üres hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
Optikai egys.: DVD9 kompatibilis meghajtó (DVD Dual Layer)
Internet kapcs.: szükésges az online játékhozAjánlott gépigény:
CPU: Intel Quad Core 2 Duo 2.4 GHz vagy AMD Phenom 9500 Quad Core vagy jobb
RAM: 2 GB vagy több
VGA: DirectX 10/Shader4.0 kompatibilis, 512 MB-os vagy több (NVIDIA GeForce 9800 GTX+ vagy ATI Radeon HD 3800 vagy jobb)
Op. rendszer: Microsoft Windows XP SP2 / Windows Vista
DirectX: DirectX 9.0c
Merevlemez: 8 GB üres hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
Optikai egys.: DVD9 kompatibilis meghajtó (DVD Dual Layer)
Internet kapcs.: szükésges az online játékhoz -
mad1
veterán
Bionic commando
Regen nesen volt nagy kedvenc,most itt a 3d s verzio mar 2009ben.
Igazabol szerintem koze nincs a regihez,csak a tarzanozgatas 3d ben.
Ha mas nevvel jott volna ki szerintem nagyobb sikere lett volna,mert ez jatekcimnek,vagy akar filmcimnek is,erdektelen szvsz.
Mert a jatek szerintem eleg jol sikeredett,jol van optimalizalva,szep a grafika is,csak lekorlatozott,a bejarhato teruletekre tekintve.
Par kep,hogy tudjuk mirol is van szo:Kellemes forumkodast mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest