Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Bereggeltem.
A droidos app konkrétan használhatatlan OnePlus 10 Plus 5G, gyári Android 14 alatt (is). Tapizol párat a felületen (pl. váltogatsz az alsó fülek között), és az app kifagy, elszáll. Utána ismét be kell lépni az appba. Ugyanez a helyzet egy másik telefonnal is (LG V30, gyári Android 9).
Nyitottam egy hibajegyet, kértek képernyőfelvételt, mert "ilyen bejelentés még nem érkezett". A videót persze nem tudtam csatolni a chat-ben, mert egy teljesen irreleváns üzenetet dobott fel a fájl kiválasztása után rögtön, és persze kifagyott az app. Így e-mail lett a vége.
Tehát egyelőre az app erősen bugzik, a regisztráció végén is csak úgy, random bedobta a chat képernyőt, én meg csak pislogtam, hogy akkor most mi van, mert valahogy nem ennek kellett volna történnie.
(Az ügyfélszolgálat amúgy gyorsan reagált a problémámra, ráadásul este 8-kor, úgyhogy az plusz pont. Persze nem megoldással, csak hogy kivizsgálják a dolgot.)
Kártya még nincs, devizák kezelése még nincs. Meglátom, hová fejlődik a dolog, mert szívesen megválnék a havi 8-12 ezer Ft-os OTP üzleti számlámtól. Nem azért, mert nem bírja a büdzsé, csak ugye az elv... a totál semmiért sok ez a havi összeg. A 199 Ft/utalás nekem sokkal előnyösebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest