Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewX
csendes tag
Sziasztok!
Már megoldódtak a gondjaim és végre üzembe tudtam helyezni a a bill.+egér kombómat!
Úgy sikerült elrérnem h működjön, h vettem egy 2.0-ás USB kártyát (amin sz*r VIA chipset van és mégüs müxik nem ugy mint az Nvidia...) és egyből ment is a cucc. Am a bővítőkari 2000ft volt
-
AndrewX
csendes tag
Senki sehol....?!?!
-
AndrewX
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem 1 Labtec DT1200 vezeték nélküli billentyűt és egeret, amit sajna nem tudtam beüzemelni!
Az a baj h amikor rádugom a gépre feljön a kis buborékban az üzenet h az USB eszközt nem lehet felismerni. Egészen addig amíg nem tölt be a Windows(XP SP2)a vevő működik,mivel érzékeli az egeret és a billentyűt is de a betöltés után már nem jó!
Már nagyon sok topicot átböngésztem és rengeteg módszert kipróbáltam(Windows újratelepítés/SP2-SP3/,Biosban állítgatás,driverek frissítése stb.)de sajna semmi eredmény! A cucc tuti jó mert barátnőmék gépén kibróbáltam(vmi Asrock Via chipsettel) és ott még a drivert sem kellett felraknom 1ből működött! Amugy olvastam h akinek nvidia chipsete van az hasonló gondokkal küzd mint én. Remélem tudtok segíteni mert nem szeretnék csak ugy potyára kidobni pénzt, sajnos annyira nemvok anyagilag eleresztve. Szóval bárkinek bármi hozzászólása van a dologhoz szívesen +hallgatom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest