Új hozzászólás Aktív témák
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hello!
A következő a helyzet: egy ideje játékok közben az iránytás megzakkan. pl gta-ban egyszercsak szerencsétlen CJ elkezd menni automatikusan egy irányba és csak egy menübe történő kilépés hozza helyre a dolgot. Vagy újabban az is előfordul hogy az irányok teljesen megkavarodnak előréből hátra, jobbrából balra lesz. Ezt már a kilépés sem oldja meg. Nemrég kezdtem el a heroes 5 el játszani és ott is megjelenik a probléma, vagyis egyszercsak elidul a kép egy irányba és ha játszani akarok folyamatosan ellent kell tartanom a sodrásnak. Régebben ilyesmi gondok sosem voltak a gta-val sem. Csak egyre tudok gondolni hogy új billentyűzetem van Genius ergomedia 700-as. Talán vhogy összeakad a többi usb-s cuccal pl gamepad. De ha mindent kihúzok sem oldódik meg a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest