Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
EUKE999
csendes tag
Sziasztok!
Billentyűzet problémám lenne.
A gond a következő: A gépemet formáztam, telepítés felénél megállt és meghalt az XP cd. Elvittem egy másik PC-re leformáztam ott a vinyómat. Hazajöttem beletettem a gépbe és a billentyűzet semmire sem reagál. A képernyőn megjelenik, hogy "A windows normál módú indítása" "Csökkentett mód" stb... Lejár a 30mp-es visszaszálálás és újraindul a gép s utána a probléma ugyan ez marad. Próbáltam USB-s billentyűzettel, PS2 átalakítóval, mindennel, de a problémámat nem sikerült megoldanom. Ha beteszem az XP cd-t nem tudok billentyűzetet leütni, hogy induljon, mert mint ha nem is lenne bedugva. MIt tegyek? Kérlek segítsetek, mert megőrülök már..Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek akinek egy kis ötlete is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest