Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Busterftw #55 üzenetére
mondom, nem akarok állást foglalni.
az hogy nekem mi felel meg az esettanulmány, nem statisztika, így következtetések levonására is alkalmatlan. én is az általánosságról beszéltem.
nyilván olyat én se írtam hogy nagy általánosságban teljesen használhatatlan lenne, ez értelemszerűen nem igaz, aki így értelmezte az dolgozzon még egy kicsit a szövegértésén.valóban,
jack of all trades,master of none, nem jó de good enough és ez pedig megfelelő marketing/lobbi háttérrel simán eladható.** ahogy sok egyéb példán látjuk, megfelelő marketing eladja a konkrétan teljesen használhatatlan dolgokat is, de megelőlegezem azt a bizalmat hogy a windows talán nem ez a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már muszáj megvásárolni az operációs rendszert a Windows 7 és 8 licenceket birtoklóknak.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest