Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aljasvip

senior tag

válasz lezso6 #57 üzenetére

Az LTT botrány egy része az volt, hogy Linus nagy pofával kijelentette, mint cég, nem vállalnak semmilyen garanciát a tőlük rendelt hátizsákokra, valamint elhajtottak pár olyan vevőt is, aki hibás terméket kapott. A GN ott kiállt azért, hogy egy cég ilyet nem tehet a vásárlóval.
    #2 egy feltörekvő vízhűtéses cég prototípusát, amit csak tesztre kaptak, lehúzták a review-n, valamint utána a cég kérése se küldték vissza, hanem egy aukción eladták.
    #3 a híres Asus PC összeszerelős videóból a szemüveges csajt felvették gyakornoknak, de végig csak szivatták, és a saját állítása szerint zaklatták a munkahelyén. Ő írt olyanokat, hogy ez nem az a barátságos környezet ami a videókban látszik, hanem egy igazi cég.
    #4 túl voltak terhelve a dolgozók, mert az LTT nem egy szakmai oldal, hanem kőkemény kapitalista cég, így mindennek tegnapra kellett készen lenni. Emiatt is gy időben a színvonaluk az átlagos/szokásos h.gymeleg szinten se érte el.

Én teljesen elpártoltam a csatornától, már évekkel korábban, amikor láttam hogy csak a hülyeség fog ott menni, és a komment mezőn is jól látszott, hogy melyik IQ szintre céloznak.

A TheVR... Ha tetszik ha nem, ez a bulvár szint kell az átlag embereknek. Én a kezdeti berobbanásuk óta hallgatni se bírom őket.

Új hozzászólás Aktív témák