Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az LTT botrány egy része az volt, hogy Linus nagy pofával kijelentette, mint cég, nem vállalnak semmilyen garanciát a tőlük rendelt hátizsákokra, valamint elhajtottak pár olyan vevőt is, aki hibás terméket kapott. A GN ott kiállt azért, hogy egy cég ilyet nem tehet a vásárlóval.
#2 egy feltörekvő vízhűtéses cég prototípusát, amit csak tesztre kaptak, lehúzták a review-n, valamint utána a cég kérése se küldték vissza, hanem egy aukción eladták.
#3 a híres Asus PC összeszerelős videóból a szemüveges csajt felvették gyakornoknak, de végig csak szivatták, és a saját állítása szerint zaklatták a munkahelyén. Ő írt olyanokat, hogy ez nem az a barátságos környezet ami a videókban látszik, hanem egy igazi cég.
#4 túl voltak terhelve a dolgozók, mert az LTT nem egy szakmai oldal, hanem kőkemény kapitalista cég, így mindennek tegnapra kellett készen lenni. Emiatt is gy időben a színvonaluk az átlagos/szokásos h.gymeleg szinten se érte el.Én teljesen elpártoltam a csatornától, már évekkel korábban, amikor láttam hogy csak a hülyeség fog ott menni, és a komment mezőn is jól látszott, hogy melyik IQ szintre céloznak.
A TheVR... Ha tetszik ha nem, ez a bulvár szint kell az átlag embereknek. Én a kezdeti berobbanásuk óta hallgatni se bírom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest