Új hozzászólás Aktív témák
-
Az LTT botrány egy része az volt, hogy Linus nagy pofával kijelentette, mint cég, nem vállalnak semmilyen garanciát a tőlük rendelt hátizsákokra, valamint elhajtottak pár olyan vevőt is, aki hibás terméket kapott. A GN ott kiállt azért, hogy egy cég ilyet nem tehet a vásárlóval.
#2 egy feltörekvő vízhűtéses cég prototípusát, amit csak tesztre kaptak, lehúzták a review-n, valamint utána a cég kérése se küldték vissza, hanem egy aukción eladták.
#3 a híres Asus PC összeszerelős videóból a szemüveges csajt felvették gyakornoknak, de végig csak szivatták, és a saját állítása szerint zaklatták a munkahelyén. Ő írt olyanokat, hogy ez nem az a barátságos környezet ami a videókban látszik, hanem egy igazi cég.
#4 túl voltak terhelve a dolgozók, mert az LTT nem egy szakmai oldal, hanem kőkemény kapitalista cég, így mindennek tegnapra kellett készen lenni. Emiatt is gy időben a színvonaluk az átlagos/szokásos h.gymeleg szinten se érte el.Én teljesen elpártoltam a csatornától, már évekkel korábban, amikor láttam hogy csak a hülyeség fog ott menni, és a komment mezőn is jól látszott, hogy melyik IQ szintre céloznak.
A TheVR... Ha tetszik ha nem, ez a bulvár szint kell az átlag embereknek. Én a kezdeti berobbanásuk óta hallgatni se bírom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest