Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
LordyDaVidra #259 üzenetére
Ha van felesleges 1-2TB helyed, itt van a sitedump:
https://archive.fart.website/archivebot/viewer/job/20240901213047bvqa8
állítólag valami Archive.org-os speckó formátumban van, még nem álltam neki feldolgozni. A siterip maga "csak" 14x 5 giga, de nem tudtam még belenézni ez mennyiről lett összenyomva ekkorára. Ezért írtam h. kicsomagolva simán lehet 1-1,5TB is. A fájl lista meg gondolom ilyen százezres nagyságrendű lehet, cikkeknként a HTM, a JS, meg a töméntelen kép. Keresni remélhetőleg értelmesen lehet majd benne. Adtak hozzá egy "kicsi" (600MB?) metadata fájlt, ezt sem tudom hogyan kell kombinálni a nagy csomaggal.
-
válasz
LordyDaVidra #154 üzenetére
A GN sok olyan dolgot szokott bevállalni, amit mások nem tennének, mert nem merik
Igen, csak mint írod is, hogy ez nagyon kockázatos, mert, ha később róluk is kiderül valami, akkor elveszítik az arcukat. A többi csatorna akasztani fogja a hóhért. Persze ez már az ő bajuk lesz.
Nekem mindenesetre ez a fikázós stílus nem jön be, de azt el kell ismerni, hogy legalább bevállalják.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest