Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
LordyDaVidra
üzenetére
Ha van felesleges 1-2TB helyed, itt van a sitedump:
https://archive.fart.website/archivebot/viewer/job/20240901213047bvqa8
állítólag valami Archive.org-os speckó formátumban van, még nem álltam neki feldolgozni. A siterip maga "csak" 14x 5 giga, de nem tudtam még belenézni ez mennyiről lett összenyomva ekkorára. Ezért írtam h. kicsomagolva simán lehet 1-1,5TB is. A fájl lista meg gondolom ilyen százezres nagyságrendű lehet, cikkeknként a HTM, a JS, meg a töméntelen kép. Keresni remélhetőleg értelmesen lehet majd benne. Adtak hozzá egy "kicsi" (600MB?) metadata fájlt, ezt sem tudom hogyan kell kombinálni a nagy csomaggal.
-
válasz
LordyDaVidra
üzenetére
A GN sok olyan dolgot szokott bevállalni, amit mások nem tennének, mert nem merik
Igen, csak mint írod is, hogy ez nagyon kockázatos, mert, ha később róluk is kiderül valami, akkor elveszítik az arcukat. A többi csatorna akasztani fogja a hóhért. Persze ez már az ő bajuk lesz.
Nekem mindenesetre ez a fikázós stílus nem jön be, de azt el kell ismerni, hogy legalább bevállalják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi