Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Parci #184 üzenetére

Dehát többen leírták: szívből kell csinálni, elismerésért, ha pénzért is csinálnátok akkor meg inkább már be kell zárni, mert az nem lehet jó sehogyansem :D

Én tényleg azon csodálkozom, hogy reggelente még mindig nap mint nap bejön a prohardver.hu és nem egy hír van rólatok valahol, hogy ennyi, feladtátok. Hogyan lehet erővel nekiállni valaminek, amikor még az öreg, elvileg átlagosnál intelligensebb olvasótiok is téveszmékben, reklámblokkolóval hemperegnek és osztják az észt, hogyan is kéne csinálnotok mindezt.... respekt (bár már leírtam százszor itt).

#208 HantekDSO
    naigen, ezzel a mentalitással akkor te csak kínai noname szarokat fogyasztasz, amiket biztosan nem reklámoznak és miattad olyanok a politikusok amilyenek, hiszen aki valóban érted dolgozna, azt is csak simán arconcsulázod..... :W

• Foglalt név

addikt

Kalappal nektek, innen egész gyászul néz ki a dolog.
    Ha csak azt nézem, hogy a 3. oldalra értek ide azok, akik nem videót néznek, hanem olvasnának, az sokat elmond.
    20 éve fiatalok voltunk, értelemszerűen tudtátok mi kell a fiatalakonak és brahiból össze lett rakva. Az egyetemista, aki nem tudta/akarta megvenni az újságot, olcsón, gyorsan és egy menő platformon(internet) olvasta az értékes infót (melyik 9500 ből lehet 9700 hegeszteni).
    Azóta jöttek ezek a népek, akiknek (csak) laptopjuk van, vagy akár nyomi tablet, youtubet néznek és az IP68-as telóban is kevesen állnak neki akkut cserélni.
    Ha valami kell, perkálsz, egyre inkább havonta, kevés már a pro tipp.
    Közben már nekünk sem jön a szoctám, úgyhogy nekem se szabad az egész napom ha este szeretnék parizert, úgyhogy 5 évente megnézem mi a legjobb vga, nyomok egy 3dmarkot, hogy megnyugodjon a nosztalgiám és élem tovább az életem, nem bújom az összes cikket, hogy épp mit nem veszek.
    Ti közben már nem csak hátbaveregetést szeretnétek egy cikkért (ugye a parizer). Nehéz.
    Egy "generációval" előbb voltak szaklapok, amiket megvett az, aki szakmahű maradt. Kicsit, mint itt egy VIP. Ez szerintem keveseknek megy és nagyon meg kell találni egymás igényét (fogyasztó szolgáltató), rétegigény.
    Benne vagyok pár másik témában ami "megy". Ott is kaláka van, valaki ad helyet a szerverén a fórumnak, valaki csitít online miután lerakta a gyereket is, más meg hozza a felbecsülhetetlen infót pár like-ért. Persze tiszta ösztrogén lyuk az egész sértődés, hiszti, kilépések. Legalább ez nem változik a korral.
    GG&HF!

• opr

nagyúr

Sok rövid, pörgős, gyors videó, ami összefoglalja egy-egy teszt konklúzióját, magyarul is és angolul is?
    A név (prohadver) működik faszán angolul is. Az elérés meg (feltéve, hogy tényleg jó a videó minősége) sokszorosa lehetne a mostaninak. Relative kis extra befektetésért cserébe (ahhoz képest, mint ugyan ezt csinálni, csak magyarul).

Új hozzászólás Aktív témák