- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Kalappal nektek, innen egész gyászul néz ki a dolog.
Ha csak azt nézem, hogy a 3. oldalra értek ide azok, akik nem videót néznek, hanem olvasnának, az sokat elmond.
20 éve fiatalok voltunk, értelemszerűen tudtátok mi kell a fiatalakonak és brahiból össze lett rakva. Az egyetemista, aki nem tudta/akarta megvenni az újságot, olcsón, gyorsan és egy menő platformon(internet) olvasta az értékes infót (melyik 9500 ből lehet 9700 hegeszteni).
Azóta jöttek ezek a népek, akiknek (csak) laptopjuk van, vagy akár nyomi tablet, youtubet néznek és az IP68-as telóban is kevesen állnak neki akkut cserélni.
Ha valami kell, perkálsz, egyre inkább havonta, kevés már a pro tipp.
Közben már nekünk sem jön a szoctám, úgyhogy nekem se szabad az egész napom ha este szeretnék parizert, úgyhogy 5 évente megnézem mi a legjobb vga, nyomok egy 3dmarkot, hogy megnyugodjon a nosztalgiám és élem tovább az életem, nem bújom az összes cikket, hogy épp mit nem veszek.
Ti közben már nem csak hátbaveregetést szeretnétek egy cikkért (ugye a parizer). Nehéz.
Egy "generációval" előbb voltak szaklapok, amiket megvett az, aki szakmahű maradt. Kicsit, mint itt egy VIP. Ez szerintem keveseknek megy és nagyon meg kell találni egymás igényét (fogyasztó szolgáltató), rétegigény.
Benne vagyok pár másik témában ami "megy". Ott is kaláka van, valaki ad helyet a szerverén a fórumnak, valaki csitít online miután lerakta a gyereket is, más meg hozza a felbecsülhetetlen infót pár like-ért. Persze tiszta ösztrogén lyuk az egész sértődés, hiszti, kilépések. Legalább ez nem változik a korral.
GG&HF!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest