- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
"-Két hozzászóláson keresztül állítottad, hogy a PowerVR chipek nem működnek windows alól."
En ilyet nem irtam, de terelj tovabbra is. Ha olvasnad a cikket es az elozmenyeket ami ala kommentelsz, akkor egyeretlmu lett volna mit kerdezek. De ne aggodj, a fenti hsz-ben meg keppel is elmagyaraztam, ha mar elkezdtel 10 eves SOC-cal es mar nem kaphato laptopokkal haritani."Követelted, hogy mutassam meg, melyikek azok."
Nem ezt kertem es nem koveteltem, azt krdeztem az elejen, hogy ezek hogy tejesitenek Windows alatt. Erre en a laptop benchmarkok alapjan neztem tesztet, elhiheted, hogy sehogy nem teljesitenek, mert a jatekok el sem indulnanak veluk.
Erre neked kellett volna valaszolni, helyettem.
Ehelyett valaszkent benyogtel egy 15 eves Intel SOC-ot."-Most pedig ott tartunk, hogy te nem tudod, hogy teljesít a játékokban, TEHÁT én terelek."
Te hoztad a peldat, tehat a kiindulo kerdesemre kellene valaszolni, hogy teljesit ez Windowson? Enelkul marad a "trust me bro"."Annyit nem bírtál leírni, hogy ,,bocsi, tévedtem'', inkább nevetségessé tetted magad az ámokfutásoddal."
Annyit nem birtal leirni, hogy ilyen nincs, csak egy kinai gyorsito, amirol semmilyen tesztet nem mutattal.Tehat, sorban:
1. "Esetleg azért, mert desktop gpu-ról van szó, azaz Windóznak mennie kell vele" graphicsp
2. "<PowerVR> fogd meg a söröm" - Pikari
3." Igen és ezek a PowerVR (már IMG) GPU-k hogy teljesítenek desktopon, Windows alatt?
Jah sehogy. " Busterftw.Aztan tereles.
Ha meg kerdesed van, akkor olvasd el a kepes hsz-t fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest