- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
"-Két hozzászóláson keresztül állítottad, hogy a PowerVR chipek nem működnek windows alól."
En ilyet nem irtam, de terelj tovabbra is. Ha olvasnad a cikket es az elozmenyeket ami ala kommentelsz, akkor egyeretlmu lett volna mit kerdezek. De ne aggodj, a fenti hsz-ben meg keppel is elmagyaraztam, ha mar elkezdtel 10 eves SOC-cal es mar nem kaphato laptopokkal haritani."Követelted, hogy mutassam meg, melyikek azok."
Nem ezt kertem es nem koveteltem, azt krdeztem az elejen, hogy ezek hogy tejesitenek Windows alatt. Erre en a laptop benchmarkok alapjan neztem tesztet, elhiheted, hogy sehogy nem teljesitenek, mert a jatekok el sem indulnanak veluk.
Erre neked kellett volna valaszolni, helyettem.
Ehelyett valaszkent benyogtel egy 15 eves Intel SOC-ot."-Most pedig ott tartunk, hogy te nem tudod, hogy teljesít a játékokban, TEHÁT én terelek."
Te hoztad a peldat, tehat a kiindulo kerdesemre kellene valaszolni, hogy teljesit ez Windowson? Enelkul marad a "trust me bro"."Annyit nem bírtál leírni, hogy ,,bocsi, tévedtem'', inkább nevetségessé tetted magad az ámokfutásoddal."
Annyit nem birtal leirni, hogy ilyen nincs, csak egy kinai gyorsito, amirol semmilyen tesztet nem mutattal.Tehat, sorban:
1. "Esetleg azért, mert desktop gpu-ról van szó, azaz Windóznak mennie kell vele" graphicsp
2. "<PowerVR> fogd meg a söröm" - Pikari
3." Igen és ezek a PowerVR (már IMG) GPU-k hogy teljesítenek desktopon, Windows alatt?
Jah sehogy. " Busterftw.Aztan tereles.
Ha meg kerdesed van, akkor olvasd el a kepes hsz-t fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest