- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saby_
csendes tag
Sziasztok!
Nemtudom sikerült-e valakinek kipróbálnia az említett metil-etil-ketonos módszert, de ha még erre senki nem vállalkozott, ne is tegye, mivel oldja a műanyagot elég szépen, és tudniillik, hogy a nyomtatófejek elég sok műanyagot tartalmaznak..Mi a cégnél pont ezt a tulajdonságát használjuk ki, innen tudom.
Amúgy ami nekem bevállt nyomtatófej tisztítására mind epson, mind canon nyomtatóknál, fél littyós pohárba töltöttem úgy 1 ujjnyi cloroxot, és kb 2-3X annyi vizet, ebbe tettem be a nyomtatófejet 1 éjszakára. Alapos törölgetés után a panel mögül kifújkodva a vízcseppeket mehet vissza a nyomtatóba. Néhány fejtisztítás után már látható az eredmény.(Muszály csinálni párat, még ha sajnáljuk is a tintát, mert a clorox, hatástalanítja a tinta színét, és a papíron csak nagyon nehezen lehet észrevenni a nyomatot fény felé, mert fénylik a még meg nem száradt színetelen tinta).
Sok sikert! -
Gee-Bee
tag
Az otthoni használatra is alkalmas nyomtatók mindegyike vízbázisú festéket használ. Különben az életben nem kerülhetne rá a ''for home use'' felirat. Aki nem hiszi, szagoljon meg közelről egy solventes (oldószeres) nyomtatót.
Ennek megfelelően a különféle savas-borsos kuruzslások is annyit érnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest