Hirdetés
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
adalbert1 #20461 üzenetére
Csak a hype miatt emelkedik folyamatosan az áruk, az utóbbi időben már brutális mértékben.
Véleményem szerint semmivel nem jobbak. Az angol Scally csávók nyomják ezekben, aztán egyre népszerűbb lesz bizonyos társadalmi rétegnél.
A felsők mérete nagyjából ugyanaz, viszont a nadrág szűkebb. Erős, izmos a vádlim, azon már nagyon szoros. Vékonyka lábon biztos jól áll.
Időnként jó áron szokott lenni (sok más cuccal együtt) a 11teamsports.hu-n is. -
margithid
veterán
Alzánál készlet kisöprés van? Crocs papucsok is olcsón vannak.
-
Szabi®
addikt
válasz
MaddeNNNN #20531 üzenetére
""de -10 fokra nem nagyon kell már a jövőben, sőt...0 alattira se sokáig.""
Hát nem tudom . .
Azt mondjuk nem írtad, hol élsz . . . lehet Görögben.
Forrás: Az elmúlt tíz év leghidegebbje volt Magyarországon a tavalyi
-
margithid
veterán
válasz
scott_free #20544 üzenetére
Méretben mekkora a jó más cipőkhöz képest?
-
Lackki
őstag
Kamik cipők is laza áron mennek. Én rendeltem is kettőt.
-
scott_free
senior tag
válasz
margithid #20542 üzenetére
Nekem egy Refugio Texapore van, nagyon kényelmes, nincs vele semmi gond.
Kár, hogy az alzán most csak nagy méretek vannak. -
SOAD19
addikt
Csak engem próbál hülyének nézni az ecipo? Rendszeresen küld az app értesítést, örömmel értesítenek, hogy az általam kedvelt cipő árát csökkentették, miközben ugyanannyiért van. Gyenge próbálkozás.
-
margithid
veterán
Jack Wolfskin cipők milyenek? Alzánál elég jó árakon mennek.
-
Llew
senior tag
Tavaly atmeneti dzsekit kerestem. 8000-ért vettem egy őszi parka cimszo alatt futó kicsit vastagabb kabátot. Inggel vekony pulcsival bőven elég volt télen. -20 fokig jó dzsekiket nem érdemes mar itthon venni hacsak valaki nem szabadtéren akar ácsorogni órakig fagyos szélben.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
A Jack Wolfskin cuccokra is érdemes ránézni az Alzá-n. -
-
GZoli7
senior tag
válasz
margithid #20528 üzenetére
Hétvégén barátnővel voltam a Premierben. Próbáltunk neki Fundango kabátot nézni, mert még az volt elfogadható áron. Rettenetes volt mind, a '90-es évek leghitványabb kínai cuccaihoz hasonlított. A cipzárnál nem volt egy nagyjából egyenes varrás sem, cérnák lógtak mindenfelé, ferdén állt az egész, stb. Többet is felpróbált. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, de nem sikerült vásárolni.
Viszont a Heavy Tools-ban sikerült kapni jónak tűnő és nagyon meleg kabátokat. Hosszú távon majd kiderül... -
istnag
addikt
-
MaddeNNNN
addikt
Mondjuk az elmúlt 5-7 év alapján nem tudom ki milyen télre számít, de -10 fokra nem nagyon kell már a jövőben, sőt...0 alattira se sokáig.
A másik meg nyilván a felhasználás. Ezek szerint csak én nem alszom télikabátban az utcán
Nekem ezek a 15-20k-s vastagabb dzsekik teljesen megfelelnek. 2 éve vettem egy Jack&Jones parka-t valami 14 ezerért. Tökéletesen kiszolgál amire én használom, mondjuk aláírom télen nem sokat vagyok kint több órás sétálásra. -
Lackki
őstag
Alzán Crocs papucsok szandálok elég jó áron mennek!
[link] -
Szabi®
addikt
-
Mexbacsi
tag
Én ezt a kabátot tudom ajánlani. [link]
Bár jól felment az ára. 36 körül volt még idén is. -
Szabi®
addikt
válasz
rbalint88 #20519 üzenetére
Ezeket a "divat" márkákat érinti jobban a silányulás, a 90-es években a hozzáadott érték az árhoz viszonyítva magas volt, a kétezres években még jó volt, de csökkentek a hozzávalók . .
Mára megveszel egy Emporio papucsot 15 ezerért, és ugyan azt a kínai fröccsentet gumihab sz@rt fogod kapni, mintha vennél egy 3 ezer forintos papucsot.
Egy 60-70 ezerért árult Hilfiger TÉLI kabátba belefagysz . . .
Messziről kerülöm mára ezeket, egy fabatkát sem érnek, még villongni sem kell bennük, annyira egyhangú/egysíkú minden évben a termékpaletta. -
storm3
senior tag
Jó minőségű - ha lehet kicsit rugalmasabb, nem slim/superslim - chino nadrágokat vásárolnék, merre menjek ?
Inkább a regular fit,ami érdekelne,tekintve hogy elég vastag lábaim vannak. Jelige: kicsi pénz nagy szerencse, mert sajnos úgyis leszakadnak rólam fél-1 év után.
-
rbalint88
addikt
válasz
toompa #20518 üzenetére
Szinte minden markanal megy a silanyitas sajnos
egyszeruen nincs is fogyasztoi igeny a tartos ruhakra, ugyis 1-2 ev utan eldobjak, mert mar nem trendi, veszik az ujat. Ennek nyilvan utanamegy a gyarto is, minek gyartson tartosat, ha nincs hoborges a gyors tonkremenetel miatt, neki az csak koltseg. Levis farmer is 30-40ezerert ket evet bir. Akkor minek vegyed azt dragan? Ha ugyis minden szar, akkor jo lesz az olcso is… csak hat van az a mondas, hogy a szar az ket forintert is szar marad
-
toompa
őstag
válasz
gergo5991 #20517 üzenetére
35 éve hordok kizárólag Alpha kabatokat.
Amióta átadták a gyártást Kínába és a Németeknek, vicc kategória lett konkrétan. Silàny, szemét minőség, brutál drágán.
Ha te ezt jónak nevezed, nem volt rajtad még az USA-ban gyártott Aplha kabát
Újat már nem nagyon, de használtat még be lehet szerezni innen-onnan.
Nekem néha még egy-egy újat is sikerül megcsípni.
Szóval, én nem ajánlott kategóriába sorolnám a most kapható kabátokat.
De ez az én véleményem. -
gergo5991
őstag
amúgy nekem van kettő alpha industries kabátom, egyiket már 8 éve hordom, melóban szálkás deszkák meg csavarok között is, sokszor akadt bele de még egyszer se szakadt ki. és 8 év alatt 0 kopás látszódik rajta, ha esetleg ilyen szintü "minőségre" vágysz gondoltam megemlitem.
van egy ma-1 es bomberem meg egy polar parka-m (covid alatt vettem szóval még nem igen sikerült hordanom azt télen, de -5 fokban is elég alá csak egy rövidujju) mindkettőt kb féláron sikerült vennem akció keretében, teljes ára eléggé elszált mostanság -
gergo5991
őstag
hi-tec technikai tudása megegyezik a lidl-ös kabátokéval.. 3000mm viz és légáteresztés a legalja..az ára meg 48k ezt nem is értem hogy gondolták
[link] itt 28k huf
de kb 12k-t ér max..
minőségre columbia többszörösen veri szerintem. Ha úgy átlagba mindenből L-eset hordasz columbiából M es lesz a méreted, de ha rendelnél ne erre hivatkozva, olvass utána vagy menj el valahova próbára -
AssAssynn
őstag
Na, megjöttek az aboutyou-s kismama kabátok. Hát igazatok volt, még azok is, amelyek drágábbak voltak és kifejezetten télit írtak rá, meg a leírásban is az volt, hogy vastagon bélelt, hát még azok is legfeljebb átmenetik. Szóval mehet majd a visszaküldés, mindjárt utána is olvasok, hogy hogy kell.
Apropó, ugyanitt vastag, téli kismama kabátot keresek. -
tomszli11
tag
válasz
Mr.Csizmás #20507 üzenetére
Bocsi az újabb kérdésért, de esetleg ezzel a webshopokkal van valakinek tapasztalata?
Igazából az S. Oliver cipőket bakancsokat nézegettem hogy milyen minőségűek lehetnek.
https://www.shoestyle.hu/
https://cipomarket.hu/Köszönöm!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel az oldallal kapcsolatosan?
https://martessport.eu/hu/
ez a cím annyira nem bizalom gerjesztő:
Ady Endre 16
4123
Hencida -
AIex
tag
-
Ideg
aktív tag
A nemrég linkelt CAT velúr cipőből sajnos nem lett jó az egyel kisebb méret, így a tipp, hogy ne a méretezést figyeljem mert úgyis nagyobbak a CAT cipők, nem jött be. Megy vissza nekik, vagy ha kell valakinek szóljon és átadom. (41)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest