Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
válasz
grizlisandor #15310 üzenetére
Most rendeltem egy Clarks cipőt: [link] Kukázol hozzá itt kupont bemegy 20k alá. Nem láttam sose ilyen olcsón.
Stan Smithben járok egy pár éve, kíváncsi leszek erre, remélem jó lesz a méret, fél számmal kisebbet vettem mint a Stan Smithből, egy Clarks öltöny cipőm van, az kicsit nagy rám a szokásos méretemben.
Én a Stan Smithtől nem vagyok elájulva minőségileg amúgy, nem rossz cipő egyáltalán, de nem egy minőségi bőr.
Viszont amiért szeretem, hogy kicsivel szélesebb mint a mai sport(osabb) cipők, így nem kell nagyobbat vennem belőle, hogy elférjen szélességre a lábam. Egy nagy csomó cipővel azért szívok mert keskeny, ha nagyobbat veszek, hogy jó legyen szélességben, akkor egyszerűen túl hosszú, Stan Smith-el nincs ilyen probléma, remélem a Clarks is hasonló alakú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest