-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
gangstagergo #15198 üzenetére
Amúgy rohamosan fogy el minden
Már az általad linkelt kabát egyike sincs meg (ezt nem felrovásként írtam, én is most vettem pár cuccot, és mire a kosárhoz értem van ami elfogyott) Én is amit linkeltem cipőket, van amiből már csak pár méret van, mikor nézegettem őket, akkor kb 40-45-ig volt mindből.
De tényleg vannak most márkásabb ruhák is barátibb áron.
-
rwin5
őstag
Berakok pár cipőt, ami szerintem jól néz ki, és korrekt árnak tűnik + Több méret.
[Nike 'React Live' 13.495 Ft]
[Adidas futócipő 12.495 Ft]
[Adidas futócipő fekete - fehér 9.245 Ft]
41-esben:
[Reebok Futócipő 'Floatride Energy 3' 41-es 12.243 Ft - máshol 30.000)]
-
gangstagergo
senior tag
-
rwin5
őstag
Na megtörtént a "csoda" a kívánság listámon is vannak 30%-os akciók ezzel a buékos akcióval AY-n érdemes szemezgetni, most lehet barátibb (még szerintem mindig drága, de az eredeti árakhoz képest) találni jó cuccokat
-
b4lukapitany
tag
Valami AY kupont tud valaki esetleg, ami 10-esnél nagyobb?
-
tocsek18
senior tag
emag
10% EXTRA KUPONNAL:Használd a kuponkódot a kosaradban! Kuponkód: extra10 A kuponkód 25.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes. -
Czimby
addikt
válasz
margithid #15183 üzenetére
Nekem 3 Bugattim van itthon.
Tornacipő(bőrből)
Alkalmi cipő(természtesen bőr)
Téli belelt bakancs(szintén bőr)
Mindhárom 46-os.
Nike cipőből 47.5 ami jó, gagyidasból meg 48.
Melós bakancsból szintén 46 a jó, illetve más minőségibb bőrcipőkből is.(Pl. Joseph Seibel)
CAT cipőm 15éve nem volt, ahhoz nem tudok hasonlítani. -
margithid
veterán
Bugatti félcipők méretezéséről kinek mi a tapasztalata?
Ha mondjuk caterpillarból 44es kell, akkor bugattiból 45ös? -
csizo13
tag
válasz
greenbelt21 #15179 üzenetére
Korábban, 2 dolgot rendeltem innen, amikor akciósak voltak (most nem néztem azok-e).
Zokni Zulu Diplomat Merino - ezt nem ajánlom, bakancsban hordtam, de nekem műszálas érzete volt, most a kutyával játszunk vele, nagy zokni rajongó.
Férfi boxer Under Armour Charged Cotton 6in 3 Pack - ezt ajánlom. kiváló minőség.
-
rushty
őstag
Szornyella [link]
-
csizo13
tag
-
tocsek18
senior tag
-15% EXTRA KUPONNAL
*:Használd a kuponkódot a kosaradban! 25.000 Ft kosárérték felett 15% kedvezménnyel vásárolhatsz divatárukat. Kuponkód: divatEXTRA15 A promóció 2021. december 26-án érvényes, a megjelölt, eMAG által forgalmazott termékekre. -
csizo13
tag
Itt vannak most akciós dolgok: [link]
-
Milan1995
csendes tag
Sajnos én nem jártam ilyen sikerrel, nekem ezt küldték:
"Sajnálom, hogy a kívánt termék elveszett, és most elfogyott. Örömmel segítek.
Ne aggódjon - van megoldás. Látom, hogy megrendelése a Black weekend kampány során történt. Mivel az ár valószínűleg más lesz, amikor a termék újra raktáron lesz, kedvezménykódot adhatok Önnek, hogy a boxernadrágot ugyanazon az áron újra megvásárolhassa. Örömmel küldünk Önnek emlékeztetőt, amint az elem újra a termékcsaládba kerül. Ehhez nyissa meg a cikk részletes oldalát, és válassza ki a kívánt méretet. A következő lépésben adja meg e-mail-címét, hogy automatikusan értesítést kapjon tőlünk, amint a cikk újra elérhetővé válik.
Miután értesítést kapott, egyszerűen hívjon minket a 06 80 021 482 számon (ingyenes az összes hazai hálózatról, a külföldi hívásokért díjat számíthatunk fel), vagy küldjön nekünk egy e-mailt a beszélgetés azonosítójának megadásával."Most itt a kérdés már csak az, hogy bármire fel lehet majd használni a kupont vagy csak arra az adott termékre
-
tocsek18
senior tag
válasz
bajnokpityu #15173 üzenetére
sajons 1 volt csak
-
tocsek18
senior tag
egyszer használatos 20% AY kupon hétfőig: waruv9jp
-
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
joey1980
lelkes újonc
válasz
weberbarna #15169 üzenetére
Okosodnak, de korrekt.
-
Robaj
addikt
válasz
gangstagergo #15164 üzenetére
Ha tenyleg megkuldik, akkor nagy piros pont es igy kell panaszt kezelni: fel oran belul irtak is, ebbol nekem az jon le, hogy kapok egy egyedi kodot amivel a teljes aru ruha annyi lesz mint amennyiért akcioban rendeltem:
Köszönjük az üzenetét.
Természetesen, minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a kérését mielőbb teljesítsem. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy kuponkérelmét továbbítottuk a megfelelő osztályra. Kuponkódját hamarosan kiállítják, ezután elküldjük Önnek e-mailben. Kérem vegye figyelembe, hogy az adott kuponkód csak 24 órán belül lesz felhasználható. Ezért legyen kedves figyelni levelezésünket.
Köszönjük türelmét!
Ha bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére.
További szép napot -
Peterhappy
őstag
válasz
gangstagergo #15164 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy van ilyen, nem a kupon motivált, mikor billentyűzetet ragadtam; mondjuk ha felajánlották volna ezt az eshetőséget, éltem volna vele, de ennél nagyobb bajom soha ne legyen
De attól még elég érdekes egy húzás volt részükről...
-
Zoli-bácsi
senior tag
Úgy látom nem tudjuk meg a fürdőköntösös kollégától hogy honnan lopkodja őket.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Peterhappy #15161 üzenetére
Mostanság kérni kell a korrekciós kupont. Régi szép idők amikor mindenre sorry kupont küldtek már elmúlt
#15162 Robaj
Telefonon talan kevesebbek lesznekOtt is próbálkoznék ha időd engedi
-
Robaj
addikt
válasz
gangstagergo #15160 üzenetére
Jaja, megirtam nekik hogy a termek elerheto, akcio nelkul es kuldjenek egy olyan egyedi kupont amivel azon az aron adhatom le a megrendelest amivel 1 honapja leadtam. Ugye van szerzodes szamla kovetokod, tehat jelenleg nem teljesitettek a szerzodest. Varom a valaszukat, hogy merre legyen tovabb.
-
Peterhappy
őstag
válasz
gangstagergo #15160 üzenetére
Velem egy hónapja(?) eljátszották, hogy a leadott rendelésemből utólag töröltek egy, majd később még két terméket, de nem is ez volt a felháborító és még csak nem is az, hogy egy héttel később adták fel a csomagot (Black Friday vagy mi volt, rövidnadrágokat vettem, bőven ráérnek), hanem hogy az egyik törölt termékről kaptam e-mailes értesítőt, hogy ismét elérhető a méretemben, még mielőtt a csomagot feladták volna.
Reklamáltam, de eszükbe nem jutott sem korrekciós kupont adni, sem sorry-t (én meg nem kértem, mert nem kuponra hajtottam, hanem rá akartam világítani, hogy ez így nagyon nem volt fair...
-
Robaj
addikt
Aboutyou, 1 honapja leadott megrendeles, kaptam postara adtuk emailt 1 hete, de nincs nyoma a glsnel.
Tehát akciosan nem kapom meg rendeljem meg ujra teljes aron...
"Köszönjük az About You-hoz küldött üzenetét!
Mindenekelőtt szíves elnézését kérjük a szállítással kapcsolatos kellemetlenségekért.
Egyeztettem a felelős osztállyal ez ügyben, sajnos a szállítás során probléma adódott.
Elnézést kérünk az okozott kényelmetlenségekért. Sajnos a rendelés nem kerül kiszállításra.
Amennyiben továbbra is igényt tart a termékre, abban az esteben újra kell rendelnie azt.
Az összeg visszautalásra került, maximum 7 napon belül újra a számláján lesz az összeg.
Kérjük, hogy figyelje a pénzmozgásokat a számláján, ugyanis a rendszer nem minden esetben küld értesítést a tranzakcióról.
Mégegyszer elnézést kérünk a kényelmetlenségért.
Ügyfélszolgálatunk a továbbiakban is készséggel áll rendelkezésére.
Szép napot kívánok." -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Soulfly842 #15150 üzenetére
törökország, india, kína
-
maroni
aktív tag
válasz
vazsofi #15155 üzenetére
Ezt tegnap küldték nem tudom más is használhatja-e?
A Te kódod: ypcexgk4
A márkakuponod minimum 18.000 Ft-os rendelési érték felett működik. Ezt más márkák termékeivel is elérheted. *
20% és lakoszthoz küldték! -
vazsofi
újonc
Sziasztok!
Van most kupon AYra?
Köszi előre is -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Soulfly842 #15153 üzenetére
Van eLeMes, csak nem egyben, hanem külön L-es, M-es.
Bár az XM-es lehet, hogy olyan -
Soulfly842
addikt
ojjoj
Az elemes gatyát és mezt megnézném
-
erdey_a
addikt
válasz
Soulfly842 #15150 üzenetére
hát nekem a cr7-hez gugli kellett...
-
Soulfly842
addikt
Valamilyen CR7 134-es méretű (bármilyen csapat) gyerek mezt, pólót, bármit kellene vadásznom jóárasítva. Valaki, ötlet, hogy merre induljak?
-
pinnacle
nagyúr
Helly Hansen cipőre volt már kedvezmény kód? Van lehetőség megadni, de én sehol nem találok ilyet. Karácsony után lehet olcsóbb lesz, csak nehogy elfogyjon, mert 46,5 méretben csak náluk van ilyen cipő.
-
musli26
tag
BB Cipzáros férfi felsőt keresek.
Kapucni nélkül.
Ár:10e-ig nagyon max. -
tibbike01
őstag
Van most kupon AYra? 18k feletti is jó lenne.
-
Predator2
addikt
Helló
Elnézést, hogy ezzel kapcsolatban ide írok, de a segítségeteket szeretném kérni.
Sajnos a boltot ahol vettem nem érem el, és nem találtam ezzel kapcsolatos információt.Emagtól vásároltam Diesel bokszeralsókat, de kicsi lett.
Az egyiket felpróbáltam. Erre az esetre is vonatkozik az elállás, vagy a csere lehetősége?
Köszönöm a segítséget előre is. -
Roberto_
csendes tag
Sziasztok!
Viber 11. születésnapi akciójában sikerült esetleg valakinek answear.hu kupon kódot szereznie? a 20, illetve 25%-os érdekelne. Elvileg ezek többször felhasználhatóak. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Dorko, Sportfactory, Playersroom kupont tud valaki? 10%-osnál nagyobbat.
-
margithid
veterán
válasz
Grande Ale #15123 üzenetére
Lehet hogy akkor ez csak nekem szól..
-
margithid
veterán
18000 Forint felett 20% kedvezmény, csak ma az AY-n.
-
Maximum1
őstag
Megy most valamelyik 18ezer feletti kupon az AboutYoun?
-
válasz
MaddeNNNN #15102 üzenetére
Legutóbb a prágai Mariott-ban voltam, ami 5 csillagos volt, és nem adtak törölközőt hímezve, 4 csillagos superiorban múlt hónapban a Hunguest Hotel Pelionban, de ott sem (nem vagyok ilyen vastag, mások fizették a szállást)
Ez egy különleges alkalom lehetett, ha ilyet adtak. Repi ajándékot gyakran adnak különféle helyek (most hívott a helyi bankfiók vezetője, hogy be tudnék-e lépni, megköszönnék egy kis ajándékkal, hogy ott vagyunk náluk), szóval valami ilyesmi repi dolog lehetett alkalmi jelleggel...Egyébként ilyen köntösöket 8-10k-ért lehet venni idehaza is, ami számomra érthetetlen, hogy ugyanaz a termék, de a szállodalánc logojával milrt kerül a shop-ban 20k-ba? (volt, ahol 25 is volt, arra anno rákerestem márka szerint és 10k volt) Épp fordítva kellene lennie, hogy olcsóbb, ha már egyszer reklámhirdetési felületté válik...
-
CHIPman
nagyúr
Ecipo alkalmazásban APP15 kóddal a megjelölt termékekre elvileg 15% holnapig, de azt írja hogy érvénytelen. Másnál is?
-
Igric
tag
válasz
Ugyanez, elég sok szállodában jártam már a munkahelyem miatt külföldön is. Az ország mindegyik részén voltam szinte, de sehol nem várt rám hímzett köpeny
ez akkora blama mint a ház.
Ezek a köntösök baromi drágák, mert bírniuk kell a rengeteg mosást, szóval még promós ajándéknak is elég valószínűtlen számomra..
-
DeFranco
nagyúr
válasz
max akkor tudok ilyet elképzelni, ha valami főorvos-beetető luxykonferenciát úgy szervez meg a gyógyszergyár, hogy eleve megrendeli a hoteltől a merchandise fürdőköntöst, ott ez a "fogicsomi" része kb.
de rendes körülmények között szerintem is valószínűtlen, kíváncsian várom melyik hotelbe megyek legközelebb
-
MaddeNNNN
addikt
hogy érdemben is hozzászóljak a Grand Theft Törölközőhöz:
munkám miatt éves szinten rengeteg 4*-os szállodában szállok meg, de ilyennel még nem találkoztam, hogy rá lenne hímezve a neved. van ahol heteket töltök el nem kevés céges pénzért szóval már járna nekem a törzsvásárlói kártyasőt a legtöbb helyen a bejelentkezésnél a papíron szépen leírják, ha bármi eltűnik a szobából azért bizony te leszel a felelős.
kíváncsian várom melyik ez a hotel, mert akkor legközelebb úgy választok kísérleti földet hogy a közelébe legyen és kapjak ingyen törölközőt még gratisba
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest