-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
bbsofficial #13945 üzenetére
[link] ezen ne múljon. Még M és L van belőle.
ja és azért félár, mert eddig 20 körül tartották az árát. -
bbsofficial
aktív tag
válasz
hyperspace #13944 üzenetére
Belinkelhetnéd ide is
-
Geza26
senior tag
Jack@Jones méretezésről van valakinek tapasztalata? XXLt ajánl, beállított méretem Puma XL.
A mostani AY akció miatt otthonra gondolkozom vásárláson. -
SOAD19
addikt
Köszi! Nem tudom, hogy táskákra működik-e, de mindegy is, mert furcsa módon a kedvenceim között szereplő szőrén-szálán eltűnt, még nem is az szerepel, hogy elfogyott, hanem simán eltűnt. Most pc-n is ránéztem, és az elmentett linket megnyitva azt írja ki, hogy a termék jelenleg nem elérhető. Morcos leszek, ha az akció vége után újra megjelenik ay-n a kedvencek között.
Pedig pont valami hasonló nagy akcióra vártam (40k-t nem adok ki egy hátitáskára), erre meg tessék.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akik már teljesítettek Crowdshopping kampány finanszírozási célt, hogy a kedvezményezettet terheli valamilyen adózási kötelezettség ha mondjuk a minimális 4500ft-ot utalja az AY?Érdemes valamire figyelni, vagy csak elindítjuk a kifizetési folyamatot és annyi?
Köszi! -
TBT
addikt
Az About You-nál jelenleg (még közel 34 óráig) 25% kedvezmény van minden férfi ruházati termékre.
Ez a kedvezmény tovább növelhető 20%-kkal az alábbi, többször is felhasználható kuponnal:
CS-AYG88PÍgy gyakorlatilag 45% kedvezménnyel tudjátok most beszerezni a kívánt ruhákat (a teljes árhoz képest).
Próbáltam, működik!Jó vásárlást!
-
Salex1
őstag
Nem tudom ér-e ez itt, de H&M-ben van még ma 13% visszatérítés Vivid kártyával.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz
b4lukapitany #13921 üzenetére
A legutóbbi nagy akcióban rendeltem egy szürkét és egy feketét párban ilyenből, 3750 forintot megért a két póló, mert jó anyagú és kényelmes, de én is meglepődtem, hogy mennyire esetleges a felirat rögzítése, nekem sincsenek illúzióim arról, hogy meddig fogja bírni. Igyekszem kímélni.
-
margithid
veterán
Én champion pamut melegítőnadrágot rendeltrm, igaz emagról. 6k volt, de nagyon megerte.
Van olyan minőségre mint a nike. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
b4lukapitany #13921 üzenetére
De ugye nem 60 fokon, max centrifugálással mostad?
Pólókat kézzel kilötykölöm sport mosószerrel és ennyi, több nem is kell nekik, örök élet.
-
b4lukapitany
tag
https://www.aboutyou.hu/p/champion-authentic-athletic-apparel/polo-4950181
Ezeket a pólókat senkinek nem ajánlom. 3 mosás után válik le róla a felirat. Champion kapucnis pulcsinál ugyanez. Nagyon hitvány minőség. -
diegho
nagyúr
Barátnőm keres melegítőnadrágot, de mivel 177cm magas nem igazán talál olyat, amelyik elég hosszú. Tud valaki valamit ajánlani? Lehetőleg egyenes szárú kellene.
-
Drughi
addikt
A Hervis webshopban a Kilimanjaro bakancsok elég jó áron vannak.
Nem linkelem, több típus is van. -
Mercutio_
félisten
válasz
Attila2011 #13912 üzenetére
Hazai mango üzletben leadható volt korábban.
-
Attila2011
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #13911 üzenetére
Ah értem, akkor lehet valami olcsóbb ruhán kitapasztalom, s csak utána nézek kabátot és hasonlót.
Visszaküldéssel esetleg van tapasztalat? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Attila2011 #13910 üzenetére
ami a normál náluk, az általában a slim fit máshol. de ez kitapasztalós, nekem M vékonyra a 40-es nadrágaik jók, ami farmerből a 31-32
-
Attila2011
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #13909 üzenetére
Mennyire? Az is baj, hogy most váltottam kisebb méretre, sok felsőből L-es kell, pl Champion pulcsikból, viszont ahhoz nem találtam normális méret táblát, na meg sokszor ha van, se ér sokat, mert nem annyira követik a ráírt számokat.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Attila2011 #13908 üzenetére
szűkebb szabásúak.
-
Attila2011
aktív tag
Mango férfi ruhákkal, mint ing, kabát, stb.. van bárkinek tapasztalata méret szempontból?
-
Geza26
senior tag
válasz
janakbacsi #13905 üzenetére
Decathlon
-
pohár
félisten
válasz
janakbacsi #13905 üzenetére
én AY-ról vettem Jack & Jones 10-es pakkot, nyáron egyáltalán nem büdösödött benne a lábam, nagyon jók
-
janakbacsi
őstag
Hol érdemes venni jó minőségű pamut zoknit utcai cipőhöz?
-
Zeki
nagyúr
Van nagyobb kupon mint 10% Az aboutra?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest