Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Eközben Sanyibá'
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #49691 üzenetére
Koszonom neked is!
Tamasokat mar nem akartam felkoszonteni, multkor mindenki azt mondtam maskor tartja, szoval ugy dontottem mindenki beossza ahogy akarjaMas: mi lesz a topik neve ha nem lehet mar adni-venni sem?
Bekescsaba es kornyeke, tanacsot nem adok, levegot nem veszek, puncit nem linkelek, beszelgetek.
Mint elso javaslat. -
Devid_81
félisten
válasz
Stylewars_kp #49685 üzenetére
MAVos vagy, neked barmikor lehet, meg sem kell indokolnod
Fero: jah, ehhez is megint osszhivtak a vilag nagy programozoit, mint ahogy ez szokott lenni...
-
Stylewars_kp
őstag
Sztrájkoljunk!
-
Hétfőre meglesz a cserealany( Lenovo G570 II.felvonás) , kíváncsi leszek hogy HDD problémákkal fog e küzdeni
-
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #49682 üzenetére
Igen, ma reggel meg még 1-2 hónap.
De azok jártak a legjobban, akiknek bal oldalt a kis sávban beragadt a hirdetésük. Nekik up nélkül is mindig elől van.
No sebaj, remélem jövőre azért már használható lesz (már akinek lesz kedve hozzá), meg talán a képfeltöltés is menni fog.
-
Devid_81
félisten
Nah halo urak, I'm at home.
Mikor keszul el az uj apro?Nem ma reggel? -
GrandeP
addikt
válasz
God Vazzeg #49676 üzenetére
Konkrétan leírtam h hogy lehet felrakni az adott cuccra egy nem gyári programmal, a nem gyári, de működő x android version-t...
Teljesen free szoftverek, mivel adroid és free teljesen legális, az h nem gyári szutyerák programmal , hanem egy valaki által írt és közzétett programmal csinálták-mondtam el, az kiverte a biztit...És akkor még arról nem is beszéltem, h hivatalosan is telepíthető androidra az igo, csak ezt a visszamaradott modi nem tudta, miután meg belinkeltem a hivatalos oldalt a a letölthető demó verzióval, eltüntek az ehhez részhez kapcsolódó hsz-ek...
Manapság már bárki lehet modi, aki jó helyen térdel...
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #49676 üzenetére
Vannak fizetős sw-ek is rá.
-
littlelion21
addikt
Na le lehet akadni rólam...
Az ominózus esetben a(z egyébként is meglehetősen érdekes) srác egyértelműen szabályt szegett, nem is értettem minek jöttél játszani a Che Guevara-t
#49676: ha mondjuk egy fizetős program törését osztja meg valaki, az elég egyértelműen tilos (nem tudom mit követett el pohár, csak egy példát hoztam fel).
-
Hát ma megint nagyot csalódtam a ph-ban
egyre gányabb ez a fórum ... Egyik topikban kérdezett egy srác ilyet: várható árcsökkenés? másik ráírte, hogy a jelenlegi euro árfolyam és az áfa emelés miatt nem. Erre jött egy modi s félkövéren döltel off-ba beírta, hogy Nem politizál ...
Szóval ez gáz. mert köze nem volt a politikához és senki nem írt semmilyen politikai szenypártról ... csak puszta gazdasági megjegyzés volt .. szomorú hogy a PH is ilyen szinten tilt mindent
... Tudom el lehet innen menni ... Köszönöm leültem ...
Mostmeg már majd megb*sznak azért, ha kirakok egy linket, hogy itt megéri megvenni a cuccot? mert ez aprónak számít majd ... grrr
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #49669 üzenetére
Nem hiszem, pl a kis oroszlánnal is találkoztam személyesen mikor még nem volt mod. Valamit vett. Aztán jó egy év múlva mod lett és eléggé elgurult a gyógyszer
Közelmúltból is tudnék mesélni, amikor egyik superman benézte a dolgokat amit modkerben szóvá tettem aztán privátban el kezdett fenyegetőzni mert azt úgyse tehetem közzéaztán kiderült szentesi, mondtam akár személyesen is lehetne folytatni..azóta nem írt
-
Chaser
legenda
válasz
littlelion21 #49659 üzenetére
Hát csináltál is érdekes dolgokat
Nem tudom de aki mod lesz 1-2 kivételtől eltekintve meghülyül hiába volt előtte normális.
-
george11
addikt
Itvan elsőzés?
merthatigen, akkor első(atz csak részeg hogy én hiszed)
-
faragojof
őstag
Háhá! Úgy látom itt roppant nagy a szeretet...
Léptem is! Csak a pizsimért ugrottam be4!
Visszakaptam a hálóhelyem. Kösz mindent!Szeressétek egymááást gyerekeeek...
-
george11
addikt
válasz
littlelion21 #49659 üzenetére
7 év alatt nagyot fordult itt a világ, és én is más témákban/más fórumokon vagyok érdekelt. Ide csak a haverok miatt jártam vissza, a kecskemétin kívül sehova nem írok kivéve ezt a topicot, mert ugye voltam olyan köztörvényes állat, hogy beszúrtam egy csajról egy képet, ami alapelvekbe ütközött(mert nő volt rajta, nem kiskutya, és nem autó), így tartom is érte a hátam.
Nehéz kihozni a sodromból(fórumon meg pláne), de ne írjon már hazugnak egy olyan ember, aki azt hazudja, hogy hazudok ...
Semmi valótlant nem állítottam, de, ha belinkelném ide a privátokat, amiket váltottunk egymással, akkor sok ember zsebében kinyílna a bicska.
Moderátor kell nyilván, mert bazinagy a fórum, de ezzel visszaélni név és elérhetőség nameg válaszok nélkül az már lelöki nálam is a szíjat.
Remélem, hogy csak azért nem válaszol mert az aprófizetőssé tételemodernizálása miatt ezer a dolog az éjjel.
És nem szarom le. Ne sározzanak be olyan dologgal, amit nem tettem meg. -
littlelion21
addikt
válasz
God Vazzeg #49660 üzenetére
Kanyarodjatok már Orosháza fele, vegyetek fel engem is, köszi
fartúró02: bekaphatod vagy bekaphatod?
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg #49660 üzenetére
Gyere vazzeg, pakolj fel!
kicsgyík21: sztem ez azóta sem változott, hiába nyugdíjaztattad magadat.
-
george11
addikt
válasz
littlelion21 #49655 üzenetére
Szerinted ezek után érdekel?
Annyi akarok csak elérni, hogy az a komment, amiben hazugnak neveztek az tűnjön el. Ha ez megtörténik, akkor felőlem akár bannolhatnak is örökre nem hat meg ... -
littlelion21
addikt
válasz
george11 #49652 üzenetére
azért, nehogy ezt lásd hnap reggel a 'Miért moderáltunk' topicban:
george11 - figyelmeztetve/kitiltva/agyonlőve/vízbe fojtva* - flood miatt.
*tetszőleges aláhúzandó
#49654: már a tervezetnél is - emlékeim szerint - masszív anyázda lett a kapcsolódó topic, úgyhogy ne legyen igazam...
-
george11
addikt
válasz
littlelion21 #49653 üzenetére
huhh várj kitalálom. semekkora
Túl sok a "birka" user, aki tudomásul vesz bármit, amit kitalál egy felsőbbrendű lény. -
littlelion21
addikt
Bázz, és tényleg nem lehet már új hirdetést feladni....hogy itt hamarosan mekkora háború lesz...
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #49651 üzenetére
Hóna alatt egy centrifuga
littlelion21: milyen gomb, és miért is? -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #49646 üzenetére
mondtam hogy írhacc? naugye
-
george11
addikt
válasz
littlelion21 #49645 üzenetére
neszójábe én még a godot is rettegésben tartom
-
God Vazzeg
veterán
válasz
littlelion21 #49645 üzenetére
Mivan mivan mivan??
-
littlelion21
addikt
Nocsak, lelépett a kecsói csürhe...?
-
sanzi89
addikt
LG IDE-s CD író vihető sörért, csoki nem kell.
-
george11
addikt
válasz
Morris #49639 üzenetére
X darabig elvileg ingyenes lesz a hirdetés a régebbi tagoknak.
Legalábbis ez az ígéret, a vége meg majd kiderül.
Engem hála Istennek nem hat meg, mert felniket itt nem lehet eladni, ahol meg hirdetem ott picit más a morál
Lehet ez még jó is, ha a pénzért cserébe valós szolgáltatás is társul majd. -
válasz
george11 #49637 üzenetére
Szerintem azért ez már mindennek a teteje
Na nem az a pár száz forint fog földhöz vágni de azért érdekes ez az egész fizetős dolog , sőt másik oldalról szemlélve valamilyen szinten érthető a dolog.Tudok fórumról olyan embert aki sorozatregger és nincs kitéve pedig nyíltan elküldtem a levelet egy moderátornak, ő meg szart rá
-
Morris
veterán
Mi a retek van, már uppolni sem lehet a saját hirdetésemet
-
Devid_81
félisten
Joccaka!
-
Stylewars_kp
őstag
Banzai!
Mekkora pörgés van már itt! Na most mi menjünk át Kecsóba vandálkodni!
-
Morris
veterán
Szép jó estét.
Csak lesek, hogy mi volt itten ma este!
wow -
finest
addikt
-
george11
addikt
-
Devid_81
félisten
Nah most sikerult vegigolvasnom a mai termest!
Szoval jo, hogy jottetek, nem hyozom baszogatni az ittenieket, hogy irjanak, van amikor csak mi feroval beszelgetunk orakig...avagy linkelgetunk pinakat.
De aljunk meg egy pillanatra, vagy kettore.
Most mivaaan??
Fizetos lesz a fos apro, oke, de a lokal topikokba nem lehet egymas kozott hirdetni lomokat? -
GrandeP
addikt
Köszönjük, a vendéglátást... megkönyörültek rajtunk, vissza kaptuk a régi lebújt!
Sziasztok!
-
george11
addikt
picsába nagy lett a kép
majd ígye: -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #49620 üzenetére
látod látod mire nem jó egy ban, meg egy topiczárás ...
-
Devid_81
félisten
Huuu gyereke mi van itt?!
Udv nektek kedves uj jovevenyek! -
DLDKox
aktív tag
Milyen pörgés volt itt ma nem akartam hinni a szememnek
God Vazzeg üdv a topicba -
tááo
aktív tag
-
dipeti
senior tag
-
george11
addikt
válasz
GrandeP #49606 üzenetére
Az hogy fizetőslesz mert veszteséget termel(eddig nem termelt X évig, de mostmár igen) az ok. (az hogy a sok hirdetés miatt sok user volt, ami miatt több lett a céges hirdető/banner, amiért több pénz jött be ez másodlagos)
De az, hogy a fizetett hirdetésben az UP is külön fizetős lesz, na ez már azért elég vastag arcbőrről árulkodik. -
-
daninet
veterán
válasz
george11 #49605 üzenetére
nyugati fórumok jutottak eszembe, ahol az emberek az aláírásukba raknak majdnem HD képeket
GrandeP: Várjuk, hogy valaki hirdetést írjon, utána kedvesen kommentáljuk, és így oda jutunk mint a Pécsi topik ahol napi 4 hsz van és kitértek a hitükből mikor egy csajos képpel újítottam
-
tááo
aktív tag
Üdver Kecsóiak!
Amilyen mákotok van Ti állítjátok be az #50K-t
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest