Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Aktív témák
-
válasz
littlelion21 #50051 üzenetére
weboldalakt, webshopokat és vállalirányítási rendszereket fejlesztünk és 2-án így vettük fel a telefont mert kb minden ügyfelünk írt, hogy frissítük már nekik a termék listájukat mert "nincs kedvük" átállítani az áfát ... igazából lusták voltak bemenni a törzsadatokba ahol lehet állítani az áfa értékét ...
-
válasz
littlelion21 #50047 üzenetére
ez olyan mint a Boldog 27%-os Áfát?
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #50047 üzenetére
Tessek osszeszamolni, hogy ki mennyit beszelt!
En lestem, de szamomra fura, hogy ki lett az elso.
Leultem, egyes. -
littlelion21
addikt
503-as szép napot Mindenkinek...!
-
Devid_81
félisten
Ejha, mocskosul megy a PH a mai napon.
Vannak pillanatok amikor meg mukodik is. -
válasz
sanzi89 #50044 üzenetére
máshogy nézve ha van apro:
Ph hoz 10Ft bevételt
Mobilaréna hoz 10Ft bevételt
Hardverapró -10Ft, tehét kiadásha nincs apró:
Ph hoz 5Ft bevételt
Ma hoz 5Ft bevételtsarkallatos, de mint programozó tudom, hogy egy kész rendszerre minimális odafigyelés kell ... moderátorok meg ha jól tudom nem kapnak pénzt azért amit csinálnak csak kiélhetik hatalmi vágyaikat... ergo egy ember napi 1 órája a veszteség mondjuk ami napi 1000 látogatót hoz ...
-
sanzi89
addikt
Egyszerűen a működés (nem én találtam ki, valahol olvastam valakitől):
Ph hoz 10Ft bevételt
Mobilaréna hoz 10Ft bevételt
Hardverapró -10Ft, tehét kiadásErgó jobb lenne, ha nem is létezne. De ezt azért mégse, átalakítjuk, hogy legalább annyi lóvét behozzon, mint amibe kerül. Valami ilyesmi áll szerintem a háttérben, legalábbis ezt vettem ki.
-
fero02
nagyúr
válasz
gefffry #50030 üzenetére
Az is meg volt. A Maxthon-t meg épp akkor toltam fel a gépre, szóval teljesen szűz progi volt.
Még most sem megy amúgy. Na mind1, pedig pont egy 17"-os Acer-t kerestem volna, 15k-t szántam volna rá, de hát ha nem találok megtekinthető híredtést, akkor hagyom is a francba...
-
fero02
nagyúr
-
gefffry
aktív tag
Annak örömére, hogy működik a HA, vegyetek monitort.
-
geza12
aktív tag
válasz
Morris #50022 üzenetére
Jó ötlet volt az újítás szerintem , meg az új aprón amíg be tudtam lépni voltak nagyon jó dolgok amik eddig nem. Az átláthatóság szerintem rosszabb lett meg skin is lehetett volna jobb. Meg eltünt a beállításaim című kis lehetőség, mert én nem vagyok kíváncsi az Up-okra én a legújjabb termékeket akarom csak látni, ugye azt meg már nem lehet.
Hát meg ilyenek....De az privát üzenetes dolog amit írtál visszább az kib@szta biztosítékot , magyarul akkor nem privát az üzenet , az mi ?
és miért?
A trógerek szűrése , reméljük viszont nagyon jó lesz.
-
geza12
aktív tag
Mozillával nem tudtam belépni , egy hót bug volt az egész eddig.
-
Varoz
addikt
válasz
Stylewars_kp #50018 üzenetére
A Kondorosi Takarékszövetkezeté a flotta. Egy feltétel van a belépésnek, hogy legyen egy számla náluk.
Így a válaszom sajnos nem.
Max, ha nyitsz itt egy számlát. -
Devid_81
félisten
Zsir az uj topik hej!
-
Varoz
addikt
Üdv,
f.sazújapró,
50k,
újtopik
viszlát -
Geby
senior tag
Jöhetne már egy kis hó [link]
-
yohnsee
tag
Más: Nektek szól az új rendszer, hogy privátot kaptatok? Nekem sem nem emeli ki pirossal az oldalon, és e-mailt sem kapok róla...most ha lemaradok emiatt egy üzletről, igencsak mérges leszek.
-
yohnsee
tag
Nos, az új apró tényleg eléggé "fura", hogy ne sértsek meg senkit.
Viszont most nem ócsárolni akarom, hanem egy kérdéssel jöttem ide.
Fekvő házat keresek, de olyat, amibe legalább egy uATX, de még inkább ATX méretű lap megy bele, van rajta legalább 1db 5.25"-ös hely, jól szellőzik és elég magas egy nagyobb procihűtő beszereléséhez. Biztos én vagyok a béna, de még típusokat sem találok, vagy lehet, hogy ilyen nem is létezik, amilyet szeretnék?
Szerk.: Ja, és nem 30 ezer forintért... -
Mi ez a csend?!
-
Pacák
senior tag
válasz
moha bácsi #49982 üzenetére
Nem is rossz, de a módszeren van még mit reszelgetni...
-
Mennyi hsz-nál zárják és nyitják az új topikot?
-
a hölgy csinis, de kár a szilikonért
-
benzol
aktív tag
"Letiltottuk átmenetileg a kommenteket itt a PH! facebook falán, mert a Hardveraprós feedbacknek megvannak a külön topikjai a PH! fórumban, és nem szeretnénk még több helyen kommunikálni ugyanazokat. Tudjuk, hogy erősen bugos, dolgozunk rajta. Tudjuk, hogy sokaknak nem tetszik a design, középtávon megnézzük, mit tudunk javítani rajta. Elnézést a hibákért!"
-
public73
senior tag
YESSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kapd be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest