Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MiklosSaS #4363 üzenetére
Íme, a kiegyensúlyozatlan rendszer! Ahhoz quad SLI dukál, egy-két VGA-t széthajcsa, ne használd így! Bizony, egyik topikban olvastam, hogy valaki hallotta már hogy erről beszéltek valahol. NAGYON veszélyes! Inkább vagyél még VGA-t, ne kockáztass!
Melóra jó ez Neked?Az jut eszembe, mikor a vadász ki akarja nyírni a medvét (bocs mackótestvér... )
Barlang előtt megáll, bekiállt:
-Na medve! Véged van, gyere ki!
Medve kijön, a puska besül... Azt mondja a medve: vadász, nem öllek meg, ha lesz*psz, szabad vagy.
Hááát, az életbenmaradás fontos...
Másnap megint próbálkozik a vadász, a puska ismét csődöt mond. Megint elengedi a medve... csak sz*pcsizni kell. Következő nap is megjelenik a vadász, puska csődöt mond... mire a medve:
-Vadász bazmeg! Te sz*pni jársz ide?Szal. én látom benned, hogy végül egy egymagos Atommal fogod számoltatni a cuccaidat
Shokkolo: szét kell nézzek, valahol lesz egy 286 mobo+proci itthon!
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #4363 üzenetére
Az új aláírásodnak -
Azért a "Cuccok"-ban nem írtad át a 3770K-t...
Ehhez a CPU-hoz keresel alaplapot?
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest