- 3D nyomtatás
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Néztem a tesla modell x bemutatóját... Csináltak egy SUV-t,ami 3 mp alatt van 100-on.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #68745 üzenetére
Magyarorászág szappanoperája
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #68618 üzenetére
A hihetetlen dolgokkal nem kell törődni. Egy kis szakemberek a fele filmet elítél heti a marhasagok miatt. Viszont a sztori jónak mondható, és a vége az, ami tényleg ige jó. Meg az AD csaj
-
-
norbert1998
nagyúr
Jurassic world pipa. Nem volt rossz. De nagyon szar lett a szinkron térhatása... Pedig dts.
Lacicrm: mi az a kép?
-
norbert1998
nagyúr
Meanwhile at VW.
Beteg
[link] -
norbert1998
nagyúr
Mikor az átlagember komolyan gondolja a gépházépítést
[link] -
norbert1998
nagyúr
nekem még egy 20 perc és kezdhetünk játszani
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MiklosSaS #68517 üzenetére
Ment a faCCbUk >?
Nagyon sajnálatos, de igen
A kémia atanár szó szerint baszott rá, hogy mi mit csinálunk, vagy mit nem. Bejött, felírta az oldalszámot, "tanúd meg írjá vázlatot hónap dógozat". Majd leült és egész álló órán metropol-t (ingyenes napilap) olvasott. Nyilván magyarázás nélkül egyre nehezebb volt megérteni az anyagot, ami ugye egymásra épülne, így kb. lófaCCt se értettünk meg a végére, és le is szartuk. A lényeget kiirtuk (vastag betűs), majd dogakor puskáztunk, mert senki nem tudta volna megjegyezni azt a maszlagot annak megértése nélkül. A tanár meg letojta. -
norbert1998
nagyúr
Gallium:
30 fokon olvadó fém, ami valami struktúrális hibát okoz az alumíniumban, ami gyakorlatilag szilánkosra törthetővé teszi azt. mm-es alutáblát ököllel lazán keresztülcsapja a faszi, meg ilyenek.
Előtte:
Utána, erőlködés nélkül, puszta kézzel:Az alu procihűtőre a csávó a proci helyére galliumot tett, kicsit később érintésre letörtek a lamellák. A lamellák tövébe pedig egy csepp gallium sem került.
-
norbert1998
nagyúr
Ez a négy link nagyon beteg! Mindent leírtam, majd ott elolvassátok
[link]Faszikám szarja az ájfonokat szerintem. És a galliumról tudni akarom, hogy mi
-
norbert1998
nagyúr
Este egy kis játék?
keresztapam, hablaty, beretva, macska, csoki? Többiek? -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
LOL, szegény csaj
"I cought my boyfriend cheating on me. He was with another guy." -
norbert1998
nagyúr
Csúcstelefon új szinteken.
[link]
-
norbert1998
nagyúr
Mennyi néni! És milyen szépek
[link]
Majd a legjobbjait délután kiteszem ide. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Beretvás #68325 üzenetére
Valami mást is szerintem, vagy csak be voltál basz@. Nagyon rám akartad sózni a meztelen képeidet
Alig bírtalak meggyőzni, hogy nem érdekel, hogy tényleg roszul emlékszel, hogy valaha is kértem volna.... Juj! Rémálmaim voltakmiattad ember! De szerencsére akkor csak feltörték
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DR|FTK|NG #68314 üzenetére
pedig elvileg helyes.
mha nem fogadja el, majd akkor magyarázd el nekihát, 1080p hevc videót nem nagyon szereti a g2. néha meg-meg röccen. vlc-vel konkrétan a pc-n is akadt
mondjuk, még nem igazán van itt az ideje, de a tömörítés minőségében hatalmas előrelépés a h264-hez képest. meg az erőforrásigényességben is. 10 perc 150 mb, elég nagy minőségben. 2 perc 4k 50 mb
4k már nagyon-nagyon kétváll a g2-nek. kb 5 fps. de a hevc-é a jövő -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
inspiroyhome #68287 üzenetére
Ez nem gonosz. Ez szomorú.
-
norbert1998
nagyúr
A szívbaj jött rám, bakker!
Töriből ötös vagyok, ma írtunk egy tz-t. Töritanár írt facen, hogy rossz lett aa dogám, javítanom kell.Majd megkérdeztem hányas lett.
-
norbert1998
nagyúr
omfg. find her and marry her. at any cost!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #68220 üzenetére
twd 4. évada tényleg lapos lett. már abba akartam hagyni, de az ötödik jó lett, bár az eleje kicsit annak is lapos. legjobb az első volt
-
norbert1998
nagyúr
bios-ozás nem jött be. sajna sok bios-sal nem bootol, javarészt azokkal, amikkel kéne. stock bios-om meg ninc s
van az, amivel kaptam, pedig az vaporx bios
nekem meg dualx van, na segáz. visszamegy a és gyalulok mint a hablaty úr.
-
norbert1998
nagyúr
Mondjuk szerintem 75% h műanyag
-
norbert1998
nagyúr
válasz
inspiroyhome #68212 üzenetére
A Nightcrawler sem volt rossz
Közben feldobtam a toxic bios-os karira egy dx bios-t, .44-es, egyelőre műxik, majd a driver telepítés után megnézem, van-é feszemelés.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #68209 üzenetére
Van köztük jó, és olyan, amit nem láttam. Rossz nincs. Mindössze a spongyabob kiverte nálam a biztosítékot. El nem tudom képzelni, tényleg, hogy hogy lehet azt az agymenést élvezni
Elhiszem, hogy lehet, de elképzelni nem tudom.
Ami nekem így jó, vagy kiemelkedő vagy valami:
Pirates of the caribbean- de hát az kinek ne
The spy- utálom a vígjátékokat, de ez hatalmas volt. Mondjuk úgy, nem éppen ted kategória.
Shutter island
Inception
Interstellar
Django Unchained
Ha a Chappie-t nem cseszték volna el, hihetetlen film lett volna. Így renteg potenciál maradt benne
12 years of slavery
WhiplashMás nekem se jut szembe, pedig van még bőven
WF bios-szal bootolt a DX karim
Igaz, winfos összefosta magát, de nam baj
A tübbi gyártóé meg se mukkant.
-
norbert1998
nagyúr
Against the Sun, epic módon, avagy: #estimuzsika
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #68200 üzenetére
Őőőő, ezek pont azok a filmek, amiktő jól óvaintettek a kritikusok. A spongyabob meg egyenesen ...
Mind1, ez az én véleményem (sok máséval együtt) . Ha érdekel, elmondom, ha meg nem, akkor sejtsdEzekből a focus volt értelmes. Ennyi.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #68190 üzenetére
Dettó
hablatyit nem tudtam utánozni, ő tényleg mindig golden chips-et kap. 1200/1700-ig tudtam menni az eddigi 1100/1600-ról. Most megnézem majd, ha lejött a valley, hogy egy másik, toxic vga-s bios-zal mit produkál.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
inspiroyhome #68034 üzenetére
Azért ez a soforosdi elég gáz. Nálam szerencsére nem volt ilyen nagyon. Inkább taxis voltam. A oktató ismerőseit vittem mindenfele. Gyerekeit iskolába meg ilyenek
-
norbert1998
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
Holy fock!
És mikori proci a snapi 800! Még a G2/Z1 előtt jött ki, mert abba is az van, mmostmegmár lassan jön a G5 -
norbert1998
nagyúr
Kisehajcsa
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz
hszilard666 #67937 üzenetére
Asz. Családi ház. Különálló, stb. Nincs pince, tetőtér nem szigetelt (kifelé) és egyszintes, tehát a tetőtér az sima padlás.
-
norbert1998
nagyúr
Aszongya: A geotermikus energia megtérül 5-6 év alatt. Tényleg? Kíváncsi vagyok ki a fene fűt el 5 év alatt évente egy millió forintot?!Egy egész élet alatt nem fűtök el annyit vazze!
Még ha az elektromos fogyasztást is melléteszem, akkor sem.
Évente 50 ezerből megáll a fűtésünk... 240 négyzetméteren.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
hszilard666 #67931 üzenetére
használtan, nem? újan 53k. neked adok érte 25k-t és megegyezhtünk
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
hszilard666 #67907 üzenetére
én szemből nézem, de ha valakinek mutatni akarok valamit, az már semmit sem lát az ágyamról, pl ha oda ül. csak fekete maszlagot.
-
norbert1998
nagyúr
tessék, egyet bedobok én is, hogy a normális ízléssel rendelkezők is örülhessenek
ő volt az megcsalás második embere a Gone Girl-ben. -
norbert1998
nagyúr
válasz
hszilard666 #67895 üzenetére
És mennyivel szebb, jobb a képminőség? A színek? A betekintés? Nekem kb csak szemből van betekintés most
-
norbert1998
nagyúr
válasz
hszilard666 #67889 üzenetére
Olcsobbat néznék, mindenképpen, mert nem szeretném az összes maradék pénzem elszórni rá.
Szóval... Ja. És mi a véleményed az ips vs tn harcban? Megéri úgy cserélni, hogy a tn-t nem adom el, mert kell másnak a családban?
-
norbert1998
nagyúr
Maradt még egy pár vasam, kéne vennem egy normális monitort, szerintem. Most egy legalja tn fos van. Egy ips-Set szeretnék venni, ha veszek. Szerintetek beruhazzak raja? És ha igen, a használt portekatol mennyire feljek?
Legfőképp olyat kérdezek, aki tudja az ips és a tn közt a különbséget. Ráadásul a tn-esem dsub only, tehát analóg, és nem tudom a digitális ips mennyivel jobb.
Köszi a helpet
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #67856 üzenetére
Akkor átment a teszten. Esetleg lehet keményíteni a tesztet. Akár a te javaslatoddal is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #67852 üzenetére
Szerintem megteszi az is, ha kalapáccsal ráüt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Kínai robottaxi indul Európában
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest