- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #37439 üzenetére
hideg sajnos van nélküle is -6 - -10 köött ingadozik
szóval a hó az jelentené hogy melegszik is 0 környékéreMás:
mmindjárt lejár a mosó és a mosogató gép is, teregetek, pakolok és utána irány nyiregyháza.
Egy szaki felélesztette a Toshiba notit amiről nemrég beszéltünk itt. Megállt használtpiaci ár alatt
Elhozom, telepítgetek és odaadom édesapámnak. Végre lesz saját notijaVicces, hogy a posta 2x annyiért hozná el a szomszéd megyeszékhelyről, mint amennyiből én megjárom. Inkább értemegyek, és nem kell rá 4 napot várni ^^'
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #37436 üzenetére
Egy csészer forró teát ha csinálsz, vállalom
Megmagyarázhatatlan, de engem megnyugtat a hó. Olyankor higgadt, nyugodt és jókedvű vagyok.
@Laca:
köszi a képet. élőben is kérhetek?[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #37419 üzenetére
Én azért drukkolok, hogyy végre a havat is eltalálják itt.
Hiányolom, de nagyon :/"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #37413 üzenetére
Jobb reggelt,
én már nem hiszek el semmit, ide is igértek egy kis havat, de sámli"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét mindenkinek
Kicsit "megkésve" és talán utolsóként, de Boldog Új Évet a totyiklakóknak.
Most értem végre gép elé, nézzétek el nekem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Én a gridben csalódtam. Random kidbál a játék, és annyi textúra bug van benne hogy sírni tudnék. teljesen játékélménygyilkos.
Marad a végén a "végrevégigviszemacrysis2" -tFura érzés "munkaidőben" gamelni.
Szeretem az eseménytelen home office -t"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Megyek én is gmaingelni, leszedtem a Grid autosportot, meglátjuk, had izzadjon meg végre a 290x
Eddig csak a régi kis Dragon's Age -et toltam végig, meg egy kis crysis...
Most fűteni kell ebbe a kibeba**ott hidegbe.
Segítek csóri kis kazánomnak"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #36948 üzenetére
akkor nem volt semmi gixXxer
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #36936 üzenetére
ne is mond a hideget, itt szemezek a kávémmal, mellé meg el kéne pöfékelni egy jóképűt...
de csak az ajtó közelébe érek és máris megtorpanok"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #36934 üzenetére
Első ránézésre majdnem ugyanilyen korim van
Így hogy linkelted, este elmegyek korizni egyet"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #36932 üzenetére
Hasonló gondokkal küzdök, "home office" -ban szimulálom am unkát
Jó, nem lustaságból, hanem nincs mit csináőlni. Ünnep előtt letudtam amit kellett, most meg nincs is igazából mit. Majd lesz 7. -étől, de az még 2 hét, nem foglalkozok veszélyes gondolatokkalEzt nektek:
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #36925 üzenetére
nyugi ide is igérnek -14-16 közötti "valamit". Hatalmas élmény lesz.
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #36863 üzenetére
arra jó az Avast, ingyenes 1 évig ha bereggeled az emil címedre (3 kattintás az aktiváció), 1 év leteltével hisztizik, hogy lejárt. Akkor ugyanazzal a mailcímmel akár újra 1 évre aktiválható a "végtelenségig".
Magyaruél évente 1 perc foglalkozást igényel"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #36848 üzenetére
avast van édesanyám gépen, de kb ugyanannyit ér mint a win beépített secu vacka.
ha meg nem frissít akkor felesleges az egész, csak fogja a gépet.
ha esetleg "jogtiszta" vin, kapcsold be az auto updatet, a win beépítettje legalább frissíti magát és ha nagy a gáz hisztizik.ami tényleg jobb, az fizetős, és a rendszeres frissítés létszükséglet. egybéként maximum léleknyugtató...
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #36816 üzenetére
750 már 27-28tól indul, szerintem 25re simán lefaragható az ár.
Ha lemondasz a K -s prociról, mári pótol a VGA -ba egy kevesetFel is dobhatsz egy hirdetést, hogy keresel, és picivel ár alatt.
Akinek sürgős el fogja adni (legalábbis ezt vettem észre). Mindig lesz 1-2 héten belül sürgősen eladó darab, amitől szabadulna a gazdája."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #36808 üzenetére
Te / ti kezdtétek újfent.
Hozzád se szólt senki, ellenben ismét te nooboztál le, félreérthetetlenül.
És akkor ki nem reagál és szól be kinek ?!
Ha neked ezt jelenti az ignore, elég fura fogalmaid vannak.Csak mert másképp gondolkozok mint te, attól az nem feltétlen baromság.
De csak hogy témánál maradjunk, honnan kellett volna tudnom, hogy van Z87-es deszkája?
Annyit írt, hogy i5, abból meg egynéhány darab.
De persze ez is baromság volt mint minden.@Mackosajt:
annyiban nem azt írtam, hogy nem tudtma h. csak és kizárólag Haswell a téma.
Ott tényleg nincs már ilyen lehetőség. 1155 -ben volt, előtte pedig ugyebár nem létezett a "K" jelző, ott szabadon rángattad a procit, amíg bírta.Nem érzem, hogy akkora bullshitet írtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #36804 üzenetére
ez sem általános, hogy 2.0 TDI .t nem kell venni, pont ezzel a cikkel dderült ki, hogy 2 féle van.
Vna a "klasszikus" 1.9 felfúrva 100 ccm3 -el, egyébként dettó u.a.
Azzal nincs gond.Az "újabb" viszont macerás. Anno ezzel voltak a PD elem bajom, mert a BOSCH elemeket lecserélték olcsóbb Siemens -re. Lett is belőle tömeges visszahívás cserére. És ha az nem lett volna elég... itt vna az olajbaj.
Nekem is 2.0 van, elő is ástam gyorsan a forgalmit, de szerencsémre megúsztam. Nekem az előbbi van
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #36796 üzenetére
Elvileg valamennyit enged játszani, viszont vér profikon kívül sok mindenkinek nem ajánlanám.
a 1155 óta a blclk visz magával 6 millió + 1 másik értéket, többek között a PCI-e -t is.
Szépen megfőzheted a VGA -t is (és ez csak egy példa).Aki tunyingolni akar, vegyen K -t inkább, ha nem akar méregdrága füstöt szagolni
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Urak,
autótulajdonosok és vásárlók figyelmébe:
VW TDI motorok konstrukciós hibájaÉritnett motorkódok a cikkben...
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #36708 üzenetére
küldjél már Debrecen fele is egy keveset... pls
-
Shokkolo
addikt
Egy ilyen mérőt nekem is be kellene szereznem, kiváncsi lennék mit eszik a gépem?!
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #36617 üzenetére
én ezt megúsztam kerek 100ból.
de szeretem, amire nekünk kell, tökéletes"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #36612 üzenetére
Mi még 1 éve se költöztünk össze barátnőmmel, örülök, hogy 1 értelmesebb TVre futotta.
Samu 100 centis "okos téévéééé", de még a netet se toltam alá.Nem akartam smartot, minek?! Nem is ezt rendeltem, de nem jött meg a szállítmány a webshopnak, felhívtak telefonon, sűrű elnézés-kérés közepette elmondták, hogy sajnos ez van cserébe ugyanannyiért ha elfogadom megkaphatom ezt, vagy az egyel nagyobb LG -t.
Az LG -t akartam, de megnéztem és a talpa ez az új ívelt izé, ami pont lelógott volna az állványról, így maradt a Samu.
Korrektek voltak...ez a fajta talpa lett volna, és mivel kicsit ferdén van az állványon a TV, így nem lett jó. Vagy folyamatosan oldalasan nézem a képet, vagy lemondok róla... inkább lemondtam:
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #36610 üzenetére
nekem a crysis 2 -t kéne végre 1x végigtolnom, az elején mindig elakadtam, felidegelt és abbahagytam
lehet rávezsem magamvégre vége a karácsonynak, semmit nem tudtam pihenni, mindig menni kellett valahova, ma meg egész nap após verdáját csináltuk karácsony mi?!
Bár az este jó lett, meglátogattuk édesanyámat is, ő meg csinált krumpli-krokettet, és hozzá sós tejben áztatott pulykamellett párizsiasan. Mozdulni nem bírok"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #36576 üzenetére
Ezért akartam összekaparni... meglett köszönöm.
Be is jött a sejtésem, fake, de nem is kicsit
Már töltheted is a kódot, haaaaaaaa
még gyorsan megadod a mobilszámod amire hetente 3x küldünk "tartalmat" üzenetben, melynek díja alig 960+áfa / alkalom
Magyarul a 25 dolcsis google kupon mindjárt lenne vagy 10e -be, ha egyáltalán megkapom[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét uraim
Kérni szeretnék egy kisebb szivességet.
Lenne egy LINK, elvileg megfelelő számú megnyitás után "nyerek" egy 25 USD -t éri google play kupont.
Kő kemény 5 db hiányzik hozzá.
Nem vírus vagy ilyesmi, sőt pop-up sincs.
Csak meg kellene nyitni, és ha betöltött már lehet is ikszelni kifele.Ha valakinek belefér: erről lenne szó
Előre is köszi
@Orrmányos:
Peug lehet, de akkor inkáébb a diesel vonal.
a HDI motorok nagyon jók, és megbízhatóak is.
a benzineseit annyira nem ajánlom... (mondom úgy h. én szeretem a PUG -okat...)Astrat felejtsd el... 5 éves H astra már rohad
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #36497 üzenetére
tudok jó szakit szerencsére, és lakatosmunka nem is sok...
ellenben 2 elem fényezés, + a drága krómcsík ami kokain áron van.és most baromira nem hiányzott... nem állok épp a toppon anyagilag
és ez most enyhe kifejezés"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #36495 üzenetére
Bejött a közhely...
"minden jó tett elnyeri méltó büntetését"
-
Shokkolo
addikt
Boldog(abb) karácsonyt minden topiklakónak!
Nekem olyan "boldog" h. elmentem édesanyámnak segítnei, mert sjanos egyedül maradt otthon.
(anyósom is, oda meg barátnőm ment).
A "jófejségem" elnyerte máéltó büntetését. a garázs előtt összetörték a kocsim.
Természetesen lelépett..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #36352 üzenetére
amikor jártak nem volt rá zsetonom
de tény annyiért drága...@Orrmányos:
tényleg csak haverék, ha jártam volna akkor már mondanám is h. melyik a legjobb és ahhoz menjen mackó uraság"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #36341 üzenetére
"happy finish" +5e
haverék jártak egy időbe, azt mondják jauközben kész a halászlé, a nagytakarítás is.
elég volt... mostműár jöhetne a 3 nap nyugi...
egyre jobban utálom a karácsonyt, abszolut 0 hangulatom van idén.
ráadásul ez az idő is, nem karácsonyi, hanem lassan komolyan mondom h. tavaszi[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #36294 üzenetére
nem érne meg egy szakszerű reballt ?!
itt PH-n is van kolléga aki vállal mostanség elég kellemes áron, sőt tudok Nyiregyen valakit.ha gondolod megadom az elérhetőségét...
bár ha sikerül jó áron beszerezned a 7990 -et, akkor nem szóltam egy szót sem
ha lenne kedved tesztelni egy kicsit, kiváncsi lennék mit mutat a 7990 vs. 290x (vs. bárk imásaki kiváncsi lenne egy kis házi méricskélésre)anno csináltunk hasonlót Miklóssal és a Macskával.
580 vs 680 vs 780Illetve a 1366 topikban hasonlítottunk össze procikat 5-6 bencsben.
De tényleg mindenfélét... c2d, am2, am3 procik, meg különböző intelek... pusztán kiváncsiság alapon, hogy mi miben fejlődött.
Voltak meglepetések bőven, ahol a "régi" 1366 -os xeon csúnyán elpáholta a 4,8-on ketyegő 3770k -matNem vagyok egy túl nagy bench fan, de kiváncsi lennék, 7990 nem egy gyakori kártya...
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Kicsit próbálgattam ezt az Omega drivert.
Eddig a Misi 290x szereti. Semmi bug, semmi crash.
Ami eddig néha becrashelt most az se. Nekem bejött"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #35922 üzenetére
AANTL ?!
hát antaaaaaaaal elvtárs"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Jobb reggelt mindenkinek.
Kihúzom a napi jokert: 10től fogorvos
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét urak
Ez egy elég "vegyes" nap.
Öröm bódottá', mert megjött a 290x. Vacsi új, cserélte az msi
3e -ret megérte a 290hez képestRosz hír:
megjött az éves villanyszámla külömbözet.
Későn lett megemelve ah aviáltalány, ezért vagyok még most baja...
Karácsonyi ajándékba kaptam egy 53e -res EON számlát. Fizetési határidő: dec 24
remélem érzitek mi lesz a csúcsdísz a fán..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #35441 üzenetére
ha belevauzhatok az intel volnalba akkor Z97
(mert ebbe megy a haswell, a haswell refresh (devil's canyon) illetve menni fog a broadwell)
így ezt látom a legésszerűbbnek.Z meg persze azért mert te is szeretsz tunyingolni
Ezek mellé pedig szvsz bőven elég lenne egy haswell i5, de ha maximalista vagy és kifogod akkor i7.
és mielőtt valaki beleköt, nem, nem az epnisz miatt mondom, hanem ha már lehet és sikerül kifogni...? miért ne... ?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Más:
Macko, mennyire jöttél bele a a restaurációba?!
Találtam neked egy projektet, nézd csak meg a képen a 2. verdát... csak nem egy gyönyörű mentésre váró alany?! (ha kell tudok neked tel. számot keríteni az eladóhoz )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #35436 üzenetére
De ha meg Mackó arra vágyik ?!
Rengeteg esetben jó az ami van, de ott a kisördög faktor.
És nem az aláírásáért, hanem mert vágyik rá és kész.Imserem az érzést
Ha belefér neki, és boldogsággal tölti el... akkor a válasz az igen.(Nekem is mekkora szükségem van a 290x -re ?! ?! ?! heti 2 óra játék mellett... )
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
F@sza, megint sz@rakodás van az AMD driverekkel?
Mi az utolsó tényleg stabil?!
Ha minden igaz ma megjön a 290x, szeretnék végre egy jót játszani anélkül h. kb 10 percenként akarnám szétverni az egészet baltával...
6ra megyek fogdokihoz, utána nem leszek szerintem a legtürelmesebb állapotban"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #35321 üzenetére
Az ove is 1.6 hdi?
Apa is nezte anno, de szerelok lebeszeltek.
Alulmeretezett az 1.6 szerintuk. Felo h "tul van hagyezve".
Emiatt el lett vetve az otlet :/En is kuvancsi vagyok ismerosod tapasztalatara.
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #35009 üzenetére
Én anno próbáltam a wii -t, nem jött be. Bár rengeteg embernek igen...
Esetleg egy kinnect -es Xbox?Abban ötvözve van a klasszik konzol, és még bohóckodni is lehet.
Ha úgyis költöztök, odakint gondolom jóval jutányosabban hozzá lehet jutni, akár újonnan is."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34995 üzenetére
ezt szerintem még egy pár évig jobb ha eltitkolod
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34992 üzenetére
És ott a kis póni )
Látom annyira nem viselte meg, mosolyog.
A legjobb jel apának..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34978 üzenetére
huszon X évig megvoltam nélküle, akkor meg fogalmazzunk úgy, hogy tanították
Vagy ha akkro nem jön el a pillanat már nem élnék?!Vicces volt a vizsga is, szóbelin belement a tanár a 2. világháború ideológiai viszonyaiba, nem kellett volna
Ordítva zavart ki, hogy takarodjon innen, beírok egy kettest. mert SOHA TÖBBÉ NEM AKAROM LÁTNIA fura az, hogy nem mondtam durva dolgokat, csupán a saját nézőpontomat.
Gyanúsan azt a bizonyos üldözött vallás követőjje lehetett valamelyik felmenője...
Csak nem értem, a higgadt véleményütköztetés miért gond? Ha nem bírja nem oda való, vagy ne fezsegessen kényes kérdést vizsgán.
Mindegy is, átmentem és kész"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34976 üzenetére
nagy számok törvénye...
van egy teória a filozófiában.
Adott egy majom, amit leültetsz egy írógép elé.
Semmi mást nem csinál, csak üti-veri (gépel)
HA feltételezzük, hogy végtelen idő áll a rendelkezésére, előbb utóbb gyakorlatilag 100% az esélye, hogy tökéletes karakterhelyességgel legépeli a hamletet, az Iliászt stb.(Istenem, de úúúúúúúúúúúúútáltam a filozófia óráimat
valahogy sosem értettem, hogy egy infomókusnak minek filozófia, meg szociológia )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34861 üzenetére
Céges környezetben szinte kizárólag az IE a hivatalos böngésző, a miért pedig egyszerű:
- a gyártó az egyik legmegbízhatóbb és elfogadottab a céges környezetekben
- minden más böngészőnél gyakrabban jönnak az ilyen-olyan fixek
- nem a viláűg legnagyobb kéme (Google) avagy egy ingyenes "alapítvány" (Mozzilla Foundation) a gyártó, hanem maga a kőkemény MS bácsiOtthon én se IE -t használok, de a "managed desktop" környezetben az az általánosan elfogadott, mondhatni szabvány.
Alapvetően az is elmondható róla, hogy az ilyen-olyan barkácsolt intranetes scriptek, appok, azon futnak a legnormálisabban, míg FF vagy Chrome -hoz faragni kell őket, és egy verzióváltás után lehet már úgy se megy..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34853 üzenetére
Jobb reggelt urak,
Komolyan szakmai kérdés:
Tud valaki valami olyan leírást, hogy mi az eltérés IE8 és IE9 között, méghozzá session handling berkein belül?
Rámszakadt egy cca. 1 éves problem, és kezdek kicsit elkeseredni, és egyre inkább tanácstalan lenni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34816 üzenetére
nempara, viszont sajnos ez nem is "ügyelet", mert az max havi 1-2 hét...
ez 0-24bár annyira nem sz@r a helyzet.
szép lassan 100%-ban átvezsme az elődömtől, átalakítok pár dolgot ami eddig (szerintem) nem volt a legjobb, és nyugodtabb lehetek.
így is, 2 hónap alatt összesen 3-4 nap volt gáz, és akkor is kiderült h. nem mi b@htuk el
egyébként nyugis.de akkor is rohadjon meg aki kitalálta a virtualizációt
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34800 üzenetére
Úgy látom ez egy ilyen nap akkor, nekem is sikerült, nem is kicsit
állítólag 8ra járok dolgozni, 9kor be is értemBáááááár, mióta engineer lettem "megtehetem".
Ha nincs meló kutyát nem érdekli mikor jövök be reggel, cserébe ha hajnal 3kor van gebasz, akkor hajnal 3kor kell kimászni az ágíból és dolgozni
mielőtt bárki belekötni, NEM nagyképűségnek szántam
ráadásul van mentségem, tegnap megkínzott egy fogdoki...
... next session jövő szerdaNem tudom mi készteti az embereket h. fogorvosnak álljanak, de tuti h. van bennük egy minimális szadista hajlam. Tuti élvezik
VGA téma:
és ez a BF4 ez a mantle patch -el ment? elvileg ott jobban ki kéne élnie magát a VGA-nak[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #34764 üzenetére
nem tehetek róla, szakmai ártalom
régebbi munkám során rengeteget szívtam a switcheken lógó Acces-Pointokkal, amik hol elszálltak, hol visszajöttek.
99%ban kiderült h. nagy a jelveszteség. kihisztiztük, hogy iktassanak be félútra egy repeatert, és soha többet nem volt gond"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #34742 üzenetére
Hálózati beállításoknál nincs beadva esetleg a modem IP-je mint gateway?
ha be van, akkor tedd auto -ra (gateway, dns, stb, legyen auto-n)
ha mégsincs, akkor a router IP-jét add meg gatewaynek direktben.Mennie kellene, nem tudok olyanróül h. XP-s gép ne menne
Routeren is meg lehet nézni, hogy a DHCP funkció be van-e kapcsolva?
Ha igen, akkor elvileg meg lehet nézni, hogy milyen IP-ket osztott már ki milyen MAC-ekhez (látszik-e ott a gép MAC címe?!)[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Wááááá, remélem csuklik aki kitalálta a virtualizációt, és ezzel együtt a Citrixet.
Tudom, hogy ez a jövő, de nem bírok vele megbarátkozni.
Főleg, hogy sosem csinálja azt amit szeretnék"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34733 üzenetére
Ez terjedt úgy, hogy "adventi koszorú - kolesz verzió"
a morbid benne, hogy lassan olcsóbb a gyertya mint a gáz...
-
Shokkolo
addikt
Szep vasarnap estet mindenkinek :-)
Ez is egy melos hetvege volt,
Viszont sikerult jol uzletelni.
Eladtam ugye a 290 gaminget, 3e raforditassal vettem egy 290x gaminget :-)
Garban cserelik epp, szoval zsir uj 0 perces... Annyit megert szerintem."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #34610 üzenetére
Nagyon helyes
Egyébként a mondeot jól sikerült eladni?
Ha jól rémlik, nem is olyan régen vetted"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #34608 üzenetére
Kaja rendel, addig meg forrú fürdő.
Legalábbis nekem ez volt a múlt hétvégi gyakorlat.Szombat-vasárnaő-hétfő garázsművel volt, cserébe rendben van a passat.
Csontig fagytam reggeltől estig kint.
1 órás forrú fürdő utána és szerencsére megúsztam a megfázást. Cserébe még jól is esett."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #34529 üzenetére
Ha VESA lett, akkor kapni fog eleg tamogatast.
Minden nagy gyarto igyekszik ezeknek a legjobban megfelelni, ez jol jon az Amdnek es persze ezaltal a radeonoknak."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Habugi #34493 üzenetére
a mandula műtét nekem is megvolt, de arról összesen 2 villanás van meg:
1.: a bátorságomért kaptam egy eredeti Matchbox markolót
2.: "sajnos" csak fagyit lehetett enni vagy 3 napigEzügyben szerencsére szé emlékek maaradtak csak meg.
-
Shokkolo
addikt
válasz Habugi #34489 üzenetére
Mint én és a fogorvos.
Történetesen alapvetően jó fogakat örököltem
általánosban ugyebár van kötelező gyerekfogászat, amire a szülő írhat felmentést, ergó megnézik, de nem csinálhatnak semmit. Nos mivel az enyémek jók voltak, anyáék úgy gondolták h. szükségtelen.Hát bár ne gondolták volna.
"kopott a rágófelület" címszó alatt a 2 rágófogamat fúrta szét a barbár állat érzéstelenítő nélkül.
cska annyira fájt h. feltéptem a karfát a székból (ami le van csavarozva... ?! ).
és még leordított h. ez nem fájhat.ha most megtalálhatnám azt a barbár állatot... lehet h. mehetnék sittre, de szivesen megkezelném én is a fogsorát.
"hálám jeléül"azüta rettegek a fogdokitól. és mehetek hétfőn
műtöttek, törtem minden ízem részem, nincs bajom a dokikkal... kivétel a fog..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #34484 üzenetére
1x éltem át hasonlót, amikor még általános 8.-ban el kellett menni a leendő középsuliba orvosira.
gondoltam jön valami vén nyanya hurrá. tévedtem tata volt...de az aszisztense ?!
konkrétan a nevemet nem tudtam elmondani amikor megláttam.
a retinámba égett a kép"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #34124 üzenetére
ha lenne nagy VGA akció... keresem a 290 utódját. már az új gazdinál tevékenykedik
az X ára meg hiába esik valahogy aprón nem... legalábbis a non refek nem.tegnap eljátszottam a gondolattal, majdnem visszatértem a 780-ra, volt egy lightning aprón 90ért
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #34090 üzenetére
próbálta, (nah jó nem 100% ban a visszanyilat mert rányomtam a backspace -re ), de a szöveg odavolt, csak az üres textbox
tanulság:
mikor nekifutottam am ondandómnak újra, a negyede se lett.
fogjuk fel pozitívan, segít a PH újragondolni a mondandót[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #34080 üzenetére
nem is olyan rég még térkép kellett neki a power gombhoz is.
a W7 -et már édesanyámén megszokta.szépen kipucolva, office, flash és a többi alap dologgal kb örökké elmehetne.
gondolom ezt a fene nagy terhelés még a hűtése is elvinné
15k -ért kaptam ajánlatot kijelzőre beszereléssel együtt.
még 2 giga ram -ot terveznék bele venni és had szóljon[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #34073 üzenetére
addamka & orrmányos:
nektek lottózni kellene
Toshiba
a lényeg a lényeg, egész baráti áron sikerült hozzájutnom.
egy sandy i5, valami radeon (hogy legyen benne piros oldal ) L850 azt hiszem ?!
Tudtam a kijelzőhibáról, így azt hiszem azért megért 35e -ret (ugye?! ).Kivülről tűrhető állapotú, a hűtőt valaki már gányolta (bontáskor vettem észre a nem túl gyári szigetelőszallagot , a memóriát tuti kivették belőle, mert csak 2 gigát hagytak, mind1 ha sikerülne feltámasztani, akkor kapna még 2-t, és faternak gmail, ebay, hazsnaltauto és társaira totálisan elég lenne.
ezt szánnám neki karácsonyra. ~3 éve vágyik saját laposra.Akkor szerintetek is kijelző?
@Lacielvtárs:
guglizz rá, mert Lenovo / Dell áltlaában nem nagyon hajlandó törölni a BIOS -t. Volt aki még itt hirdetésben is keresett szakit aki esetleg fel tudná "oldani" (nah jó törni ).
Kivánom mindenesetre h. szerencséd legyen[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Urak kellene egy kis "tipp":
Adott egy notebook, ami nem nagyon akar a kijelzőjére képet adni.
Külső kijelzőre tökéletes...
A sajátjának a háttérvilágítása kapcsol, de sajnos kép nyistaAz átvezető kábelt elvileg kiméregettem és nem tűnt szakadtnak (bár ezt egy gagyi multimeterrel nem lehet 100% -ra állítani), gyanús a tippem h. elhalálozott a kijelző?
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34058 üzenetére
Milyen szerda?
Ma csutortok van, avagy kispentek :-)
Ne ijesztgess@mindenki:
Joreggelt :-)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #33949 üzenetére
a QoS kijátszható volt, ott volt nekem Torrente -t nézni a Deluge nevezetű linux átirat.
http forgalomnak emulálta a p2p -tviccet félretéve, a UPC sávszélje elegendő, a T más kérdés.
viszont az 50 giga rendszerújrarakásnak nem is extrem.
Felrakom a nyers W8 -at, mire lejönnek az updatek, a 8.1 meg még ami arra kijött cca 4,8 gigás update lazán túllépem a 10 gigát. és az csak a nyers win.
ezen felül leszedek pár friss drivert hopp 1-3 giga, és majdnem jó is, de náűlam belejön h. leszedem azt a 2-3 játékot amit néha játszogatok, ugye mind mondjuk opriginen van... és már bele is szaladtam. közel az az 50es. és a legjobb h- semmi illegál nem volt benne."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
belvárosban ez annyira nem is lesz jelentős, viszont pályázni fogok elvileg decemberben párszor, bár ott se lesz olyan veszélyes eltérés.
fogyasztásban meg akkor rá kell számoljam a 10%-ot, 6 helyett 7 lityó.
az még belefér.bár ha sz@r idő lesz akkor meg főleg nem lehet majd ott sem taposni.
-
Shokkolo
addikt
Jobb napot mindenkinek.
Látom mindenkinek van dolga, társulok már én is
Délelőtt volt egy kis ház körüli munka, most meg indulok, elhozom apa autóját amíg melózik, lecserélem a kocsiján a gumikat, anyáén is, aztán ha nem sötétedik rám nagyon akkor az enyémről is le kellene,
Vicces lesz, a passatra 195/65 -ös gumma kellene, de most arra nincs keret, főleg h. van egy komplett garniturám, ami puha, jó a mintája és jól is tapad, csakhát az 195/50
gokart feelingje leszholnap ha minden jól megy, akkor pedig következik egy vezérlés csere rajta.
az olajat már kilöktem belőle, elég gyászos volt... akkor döntöttem el h. akkor jöhet is egy komplett vezérlés garnitúra.
szíj, szíjfeszítő, szabadonfutó görgő, vízpumpa. relatíve olcsón megúsztam, gondoltam akkor nem szenvedek vele megkérdeztem egy szerelőt, mennyiért dobja fel nekem. 3 napot mondott és 40e -ret?!
azt hittem elájulok.
apósnál aknáról nekiugrunk, egy délelőtt alatt meglesz
jó kis pihenős hétvégeGép:
elkelt a 290, indulhat az apró figyelgetés, hátha valaki gyorsan szabadulna egy 290x től[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest