- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #67108 üzenetére
Akkor hiába vagyok szomjas, inkább szomjazom, mintsem kómáljak a végén, mert tényleg ilyesmi alakulna ki.
bacódjon meg...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
caindwan
aktív tag
válasz ViZion #66944 üzenetére
@Miklós: Még utána nézek
Lanos- Atyaég olyan fogyasztás (bár abból is van ebben az árban )
@Stratova: Itt már azért lehet kapni "szépet" ennyiért is pl. Felíciából is sok fut, van óCCón. Első autóként meg nem is szeretnék drágán, mert könnyebben megeshet, hogy megnyomom valahol, akkor meg sajnálnám a drágát
@Iszilard: Nem értem, hogy ezen még nem gondolkodtál
-
hszilard666
veterán
-
stratova
veterán
válasz ViZion #66951 üzenetére
125-ért én ha használtautón kb. csak sérült kocsikat látok B Corsaból. A C Corsa biztosan komfortosabb a Suzinál (Bp-Szeged távot egészen jól tűrtük benne hátul ketten), de más az ára is. Minimum dupla annyi mint a keret (de a swift is 280-ról indul ott).
De Mackósajt tudná megmondani, hogy Corsaból mi a tuti, nyilván ő a megfelelő közösséget ill alkatrész/szervizhátteret valamint típushibákat is ismeri.
Amúgy swiftben esetleg nem olyan a biztonságérzet, mint egy nagyobb ladikban, de amikor kölcsön kaptam sosem hagyott ott sehol és nem volt vele bajom, a kifejezetten alacsony üléspozíción túl (azért 2x Bp-Pécs alatt örültem amikor kiszálltam). A tulaj sem panaszkodik rá (GPS szerint 130 [óra szerint 140] környékén már 4000-4500 között forog, ott azért még az 1.0-nak is megjöhet az étvágya, de 120-nál 4-be visszaváltva még gyorsul).
Ennyi pénzért én nem vennék kocsit (és legalább manuális klíma nélkül sem), ha nem kényszerít rá munka ect. Amikor meglett a jogsim eszembe sem jutott, hogy akkor most nekem rögtön autót is kellene vennem, de biztosan csak én vagyok schmuzig[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz ViZion #66883 üzenetére
Sajnos én csak mk3 c-maxot vezettem azt is csak 2x200 km-en. Azt terelgetni nem rossz és egészen kényelmes is. Sem szaki sem szerviz tapasztalatom nincs, melött kocsitvételre került a sor és a pakliban szerepelt még a mondeo, a kuboldalukat látogattam (típushibák és egyebek kiderítése végett). A focusnak is van.
Azt már csak a TC műanyagos cikkeinél láttam, hogy a ford elég rideg (külső: lökös) műanyagokat használ, így azok javítása nehézkesebb (de ez legyen a legnagyobb gond).C-Max és Focus egy család, csak a kombi kicsit hosszabb a c-max valamivel magasabb és nem ledönthetők hanem előre billenthetők/kiszedhetők a hátsó ülései. A csomagtere alapállásban kisebb a kombiénál (480-1525 l) az ülések tologatásával, döntésével, kiszedésével viszont variálható (460-1620 l).
Ez nem terelés focus irányba a többivel szemben, csak meglestem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #66883 üzenetére
hamar tönkremegy a motor? érdekes... bár valóban, a 110 lovas 111-es német autók tényleg röhejesek, mert akkora fordulaton mennek, hogy betojás, 100k kilóméter után rosszabb állapotban van, mint a milliós fordulón lévő, ehhez korban reális korú autók.
és a turbó tényleg nem rossz dolog. vezettem már szívót és turbót is, a turbó élvezetesebb, igaz, az alapjárati nomaték jóval kisebb a turbóson, de amikor aztán bekapcsol a turbó, akkor megy ám a kerékcsikorgás. és amotor se megy tönkre. ami tönkreteszi a motort az a szar üzemanyag.
beretva: ajánlom figyelmedbe a szinonimaszótárat. a szar azt jelenti, hogy valami úgy ahogy van egy működésképtelen rossz dolog. a francia működik, és jó dolog. csak ne romoljon el. ilyen az összes unibody telefon is. akkor az ok is mind szarok? érdekes.... szinte nincs is már nem unibody telefon.
-
Beretvás
veterán
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #66744 üzenetére
Én kaptam egy olyan üzenetet a PH! engine-től, hogy a mai napon a kommentálásom nem érte el a 0.01 hab-ot, így ha az elkövetkezendő 24 órában nem érem ezt el, megvonják egyéni arcképem. Amennyiben 72 óra múlva sem sikerül elérni, a felhasználói fiókomat felfüggesztik.
Most féljek?
Gyorsan pótolom
Hablaty: A gif-ek nagyon jók
Motorinfók:
Ma összeraktuk, berregett, mentem pár kört udvaron, fatter is kipróbálta, aztán valami simpson-ost is ki akart, hát a robival nem való az, és eldőlt a motorral, majdnem álló helyben. Beütötte a térdét, sántít szegény, eléggé.
Aztán kiment a motorral az utcára, megy, megy, egyszercsak kurtanagy reccs és megállt az (engine) motor. (CVT-nél ez nem para annyira, mert a motorfék nem fékezi tovább, szóval nem blokkoja le a kereket). Újraindítja, megy tíz métert, megáll. És így tovább. Hazatoljuk, standerre fel, nyereg ki, indít, full gáz, szép lassan elfogy a gáz, megáll. És ezt vagy tízszer. Hát ilyen nincs. Sokkhatás, meghalt a motor. Olyan volt, mintha egyszercsak venném vissza a gázt, majd olyan fél körül a gyújtást is elvenném. Később még a blokk is füstölt
Mi a fene?! Tönkrement?!Járattuk kicsit, megint reccsent egy hatalmast, aztán azóta nem balhézott standeren ->ki az utcára, 3-4 km fél gázon, majd vissza haza, aztán apa felült rá, ment vele, és érdekes, full gázon se halt meg. De hogy mi találta
[ Szerkesztve ]
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz ViZion #66656 üzenetére
Nem akarnak regisztrálni, hanem illegálisan akarnak bejönni a Schengeni-övezetbe, a segítséget visszautasítják. Nem hiszem, hogy menekültek.
Ha jól tudom, akkor 20 rendőr/TEK-es sérült meg, magyar lövések nélkül.
Ők nem lőhetnek a migik(migránsok) felé, mivel akkor mi magyarok lennénk a rosszak. Oldja meg a GSG-9, ha már a németek miatt van.
Szerk: Talán néhány szerb is kapna golyót egy sortűz alkalmával. Közösen kéne fellépni az illegálisok ellen, és kiutasítani az egész EU-ból.Békés ott-tartózkodást a feleségednek és OCLaci-nak is.
Ne menjünk nagyon át a politikába, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz ViZion #66614 üzenetére
[link] Ezen gondolkozom még. ez is ugyan az áron van
Lefordítaná valaki nekem a 3 szö háttér léynegét? Mi a mondanivalója?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #66594 üzenetére
Nehari, de ennek nem nézek utána most már, ma. Ha belepobb gamer, akkor inkább egy jó sztereot vegyél, olyat, amire a fejhallgatós gyerekek azt mondják, jó a tere, és legyen dinamikája. Meg fontos, hogy lehetőleg kiegyensúlyozott legyen a frek. Reszponzibilitasa. De azoknak úgyis mind az, szóval csak jó terű sztereó kell.
-
-
Tomko78
őstag
válasz ViZion #66579 üzenetére
előtte volt egy MSI gamer fülesem ami bírta 6 hónapot és eltört a fejemen , így nekem az volt a legfontosabb cél jó nagy legyen na ez az baromi kényelmes , és hangzásról ez egy SENNHEISER , másik Sennheiser fülesem egy HD 415 na az is baromi szépen szól , Sonyt meg hasonlókat szerintem veri , megfogadtam többé csak Sennheiser fülest veszek
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #66503 üzenetére
Végre valaki aki ért is a filmekhez. Nem sértés de másidjára is egyet értek veled.
@KeresztFiam-II: késõbb ha lesz idõm leirom miért nem tartom faCCa filmnek.
@KeresztFiam: semmi jobb nõcike? Tudod, olyan nekem való?!
'reggelt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #66471 üzenetére
Most csak a bass erejéről és tisztaságáról beszéltem. Hogy egy 2k-s erősítő mit kihoz magából, ha jó helyen keresed őket. Ráadásul egy nyanvadt laptoptápról megy, nem egy pontosan szabályzott agyonvédelmezett szupertápról. Pl. a raider 550-em. Igaz, az csak 12 voltot ad ki.
Természetesen, mindenhogy szépen szól. Már elég fejlett ez a PWM technológia. Simán elérik a Hi-Fi középkategóriáját a jobb PWM-es erősítők (D class)
Itt már csak a integrált hangkari a visszafogó tényező.
Ez még ilyen disco-DNB keverék
De nem rossz[ Szerkesztve ]
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #66389 üzenetére
Melyik hangkártyára esett a választásod?
_____
Mivel DonSasssnak feleslegessé vált néhány hardvere, s nem szeretné, hogy kihasználatlanul porosodjon, ezért nagylelkűen felajánlja egy a topicban indítandó nyereményjáték nyereményalapjául. Tehát aki szeretne nyerni egy i7 6700K-t, vagy egy Asus Maximus VIII Hero-t, vagy egy MSI GTX 980Ti-t, annak nincs más dolga, mint megválaszolni a következő kérdést:
Amennyit DonSasss az utóbbi években felesleges hardvervásárlásra költött, abból hány darab Aston Martint vehetett volna?
A beérkező válaszok közül Sasss személyesen sorsolja ki a nyerteseket. Ha minden igaz, a jövő héten is lesz nyereményjáték, amikor a tervek szerint majd egy Volvo kerül kisorsolásra, szintén DonSasss nagylelkű felajánlásából.
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #66389 üzenetére
Ahhh, itt a skylake...5 nap alatt meguntam. Nincs már értelme buzerálni, sem a felsõ kategóriás hardvereknek a számomra. Semmi kedvem már, inkább a ház körül az udvaron teszek-veszek.
@pabu: nem a pénzért. Csak ugy simán nem látom értelmét.
-
válasz ViZion #66359 üzenetére
látod Mester, van ami soha nem változik
... van ami igen...
... és a többire meg ott a MasterCardSZISZAA:
a topik CiCája, példamutató, a másik meg tipikus Macska, alszik,kajál, xarik[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz ViZion #66355 üzenetére
jó reggelt neked is
látod amióta miattam lelőtted, meghackelted az asus oldalát, azóta teli vannak hibákkal
link
lehet túl aludtam magam[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ViZion #66332 üzenetére
Én a PCI-E-st néztem belőle, de nem tudnám már hová tenni..
Le kéne már cserélni a realtek-et.. Bár front panelen egész vállalható a hangja analógban. Digitális kimeneten pedig szintén egész jó. Ezért nem cseréltem még.
A xonar-on volna coax spdif, ugye ezen nincs.
A DGX-en van optika, a DSX-en nincs, vagy lehet van, csak átalakító kell, ezt nem tudom.
Véleményem szubjektív...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz ViZion #66276 üzenetére
Azaz, Elementary.
Jé mit találok a régi képek között... Hát igen 2013-ban is nekem volt a legmenőbb sapim
Itt is az van mint az androidnál. Működnie kéne, csak nem működik, DE TE! megtudod oldani hogy menjen. Én ehhez lusta vagyok. Régen egyenesen örültem volna, ha 3 kattintásos driver telepítés helyett regényt kell írnom a terminálba, de mára ez valahogy elveszett.
Bár az Elementaryval nem kellett annyit szívni, azért ott is volt mit csinálni bőven.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #66218 üzenetére
Jobban megnezve a kepet neked nincs is agyad...csak ket nagy mihaszna szem nez ki az ormanybol. Mar ertem miert ezzel a kepel riaszak el a betoroket...
@Stratova: nalam sajnos insider van, tehat lejott a frissites. De reszben megbantam hogy telepitettem...csak lusta vagyok ujra huzzni a rendszert.
@ZoldUfo: akkor nem kerdeses hogy 99.999 % a tap a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #66179 üzenetére
Jajjj, megint butasagokat beszelsz...nem baj, mar megszoktuk toled. A papahoz en mentem el amikor megmutattak a fotodat..picit kilatszott az arcod a zacskobol. Gondoltam inkabb az abortusz mint meg egy olyan mint te, ezt a papa is alairta amikor feleszmelt miutan neki is megmutattak a fotodat....
De van egy jo hirem is a szamodra....a Kisfaludi parasztPart a te kepedet valasztotta kabalajanak!
Gratula! , a topic neveben is...buszkek vagyunk rad!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #66177 üzenetére
Amikor kicsi voltal es elvittek a banyaba kirandulni, veletlenul a huzat levitte a zacskot a fejedrol es halalra ijjedt a banyarem. Azota is zarva tartjak azt a banyat es konyvet irtak az esetrol..... "A kis liderc, aki halalra remisztette Europa legcsunyabb banyaremjet" cimmel...
-
SP4C3
veterán
válasz ViZion #66168 üzenetére
Tetkót a homlokukra "ribanc".
ezekbôl lesznek "anyák/feleségek/alkoholisták/kábszeresek és fôként prostituáltak".-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
stratova
veterán
válasz ViZion #66146 üzenetére
Életed értelmei ebben is elférhetnek
Avagy leleplezték az új Astra tourert, ami 130 kilóval könnyeb stb, bár saját, kollegám és asszonyka véleménye szerint is kicsit szebb volt a régi. Elvileg a méretek érdemben nem változtak mégis nőtt a kicsivel (2,8 cm) a hátsó lábtér, így elképzelhető, hogy a csomagtér alapállapotban 500 liter alá kukucskál be az új modellben, míg lehajtott ülésekkel 1550-ről 1630-ra nőtt.
Bár én ebből és ebből meg nem mondom.Szerintem el VW-sedett, pedig dizájnban az Astra szinte lemosta a Golf/Jetta-t.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz ViZion #66150 üzenetére
Ha az alany betöltötte a 14. életévét, onnan közösülhet szabadon, büntetetlenül bárkivel.
Ez a törvény.előző barátnőm 14 volt 8)
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #66039 üzenetére
A nagyapam es az ott levo ferfiak nem voltak oroszok. Magyarok es nemetek eltek abban a faluban...noket, fiatal lanyokat megeroszakoltak, gyerekeket halalra vertek..a ferfiakat meg csak siman agyon lottek.
Visszont mondom, ha Stalinrol beszel valaki az nem baj...az tortenelem. Azt azert remelem nem felejti el a magyarsag hogy miatta hany magyar halt meg.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #65902 üzenetére
....azert jo neki mert ott az ero! ...ami az akkori FX-nel hianycikk volt
Majd teged is meg fog csapni a brutalis ero ha majd valtasz. De megcsaphatlak akkor is ha nem szeretnel valtani
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #65890 üzenetére
+1 ismét.
Miközben olvastam arra gondoltam, hogy elkezdődött íródni a tudomány saját Bibliája (annak minden "vonzatával..")?!
120% fake, szépen kitalált klikkvonzó bullshit.Frappáns meg minden csak nettó lecsó.
(#65894) Whysperer:
Anno magam is egy YT tutorial alapján csináltam de segítek majd persze, 5perc.
(#65896) miklosss2012:
Na papsza, ezt figyeld!!
Megvan még a fincsibe által linkelt.., "úgy emlékeztem voltak lábai a processzornak így elkezdtem kitépdesni a foglalatból a beszakadt lábakat" anyag?Mr.Zöldfej Tritonjából kiindulva belefeledkeztem különböző játékvizeket bemutató YT videókba, mikor is belebotlottam ebbe:
Figyelem, az alábbi képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak, csak erős idegzetűeknek ajánlott!!
Aka. az idióta barom: [link]
Minden egyéb komment nélkül, mi mindent lehetett volna máshogy csinálni..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz ViZion #65890 üzenetére
+1
reggelt.
22 fokos szobában 15 fokos vinyó se rossz, remélem ezen is behasalt az érzékelő.
nem vagyok egy nagy fizikus, de tudomásom szerint
1.) ha egy 22 fokos szobában mondjuk egy darab fémre fújom a levegőt, akkor az soha nem lesz 22 fok alatt. (Mondjuk azt tudom hogy a fémek tapintása ilyenkor jóval hűvösebbnek tűnik)
2.) ide meg elfelejtettem mit akartam írni, majd eszembe jut..
[ Szerkesztve ]
-
válasz ViZion #65862 üzenetére
no azért Keresztapám, ne báncccsuk az ájemdét
én teljesen meg voltam vele elégedve amíg volt, és amíg nem éreztem meg a külömbséget a kékséges termékségek égséges külömbségességek közöttségességét"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest