Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz ViZion #66951 üzenetére

    125-ért én ha használtautón kb. csak sérült kocsikat látok B Corsaból. A C Corsa biztosan komfortosabb a Suzinál (Bp-Szeged távot egészen jól tűrtük benne hátul ketten), de más az ára is. Minimum dupla annyi mint a keret (de a swift is 280-ról indul ott).
    De Mackósajt tudná megmondani, hogy Corsaból mi a tuti, nyilván ő a megfelelő közösséget ill alkatrész/szervizhátteret valamint típushibákat is ismeri.
    Amúgy swiftben esetleg nem olyan a biztonságérzet, mint egy nagyobb ladikban, de amikor kölcsön kaptam sosem hagyott ott sehol és nem volt vele bajom, a kifejezetten alacsony üléspozíción túl (azért 2x Bp-Pécs alatt örültem amikor kiszálltam). A tulaj sem panaszkodik rá (GPS szerint 130 [óra szerint 140] környékén már 4000-4500 között forog, ott azért még az 1.0-nak is megjöhet az étvágya, de 120-nál 4-be visszaváltva még gyorsul).
    Ennyi pénzért én nem vennék kocsit (és legalább manuális klíma nélkül sem), ha nem kényszerít rá munka ect. Amikor meglett a jogsim eszembe sem jutott, hogy akkor most nekem rögtön autót is kellene vennem, de biztosan csak én vagyok schmuzig :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák