- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz mackosajt #129364 üzenetére
Ami tuti igaz, hogy 18TB írás után még igencsak frankó állapotban illene lennie, valahol 97 és 99% között.
Amúgy nem ismerem a konkrét modellt közelebbről, de sok típusnál érdemes a SMART adatok között nézelődni, mert sok hasznos infó lehet. Samsungon pl. minden lényeges ott van, döglött cellák, írás/olvasási hibák, tartalék tárterület, szval minden adatot megmutat, amiből sejthető, ha kezd baj lenni.
Persze, a hirtelen vezérlő megmukkanástól nyilván ott sem véd sajnos semmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz mackosajt #128451 üzenetére
& Habugi:
Hablaty Uraság, hát valahogy így történt.
igazából valóban öregszem, és már néha elfeljetek feljönni ide ébredéskor, és kakasszóra beköszönni
fáradok, jön az év vége, egész évben nem voltam szabin, sokat dolgoztam, mert kellett a lé az ELAC-okraamúgy tényleg, jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #128451 üzenetére
Tántorogva kelt ki az ágyból majd eltévedt a hangfalhegyek s erősítőkupacok között, hiába vágott utat az asszony előző este a fürdőszobáig, ezzel igazából csak átrendezte az ELAC labirintust, elvtársUrunk bóklászott egy ideig a zsákutcák között aztán megunta és visszafeküdt..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #128325 üzenetére
S7E már az új gazdájánál pihen, most intézi hozzá a simkártyacserét.
Note8.
@ELACielvtárs: Jókérdés, nem tudom, számomra érdekesen hat ez a tény, h hátteret betenni centernek. De biztos van ráció benne, mert más az egész, mélyebbre tud menni ha kell, és így tovább, de a tér miatt, számomra valahogy "nem jön ki", hogy miért jó. De biztos van benne valami. Én ebben úgy látnék rációt, ha 2 lenne használva, ahogy Nálad is most áll.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
válasz mackosajt #128128 üzenetére
hát számomra ez még új hogy keverjük a szezont a fazonnal
stratova: azért itt még nem tartunk, bár van akkora hasam úgy lehet mint a képen is látható, csak nincsen benne óvodára való gyerek mennyiség, legalább is remélem
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #127825 üzenetére
Pár napja írtam, egy ismerősöm is TV-n játszott, évekig. Elpusztult a TV-je, vett egy 24" Freesync-es monitort. Elmondtam neki, h biztos fura lesz, hogy kisebb, stb. Ő maga is tévedett, nagyjából ott tart, hogy imádja, nem zavaró a méret, sokkal gyorsabb, plusz bitang jó a freesync.
390-nel tolja, FHD-ban.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #127799 üzenetére
Skylake-ről, Kaby-ról, vagy HEDT-ről tuti nem váltanék.. Játékok alatt semmivel nem ad többet. Vagy amivel többet ad, azt nem tükrözi az ára, hiába olcsóbb.
Én csak az újdonsága miatt váltanék Ryzen-re, esetleg TR-re, de nem.. A VGA kezelés szar, vagyis sokkal rosszabb mint az Intel-nél ,és ezt nem is tudják javítani, és még ott a CCX. Ebből nem kérek.
Az FX-ről egy i3-ra is megváltás váltani, nem, hogy fentebb. Sajnos ez True Story..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #127796 üzenetére
Majd a refresh, esetleg..
Szal az, hogy nyernék 10-20% között FPS-ben, ez mellett rá kellene költenem a Skylake 50-70%-át árban, így nagyjából esélytelen kategóriába tartozik. Ha munkára használnám a gépet, talán.. De így..
Főként a CCX-el való szopás, vagyis ha kevesebb szálat használsz, ahol számít az 1 szálas erő, ott ugyan úgy elvérzik a Ryzen, mint korábban az FX, csak nem annyira feltűnően.. Plusz a vga kezelés még mindig gáz..
Persze aki 3. 4. gen i5 szintjéről váltott, annak nagy ugrás..
Véleményem szubjektív...
-
-
Methionyl
senior tag
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #122741 üzenetére
Messenger telefonon végül beszéltünk.
De a 15k büntetés továbbra sem világos.
30k a minimum.
130 helyett 151-től.
150 meg elvileg 0 bünti, persze nem érdemes kicentizni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz mackosajt #122640 üzenetére
+1 az s7-re
nekem sem kéne már sony, túlárazzák, évek óta semmi újdonság, kamerába hiába pakolják bele a sajátjukba a legjobbat, szart se érnek
persze én ezt úgy mondom, hogy automatába fényképezek csak, DXOMARK szerint jobb a samu kamerája mnit a huawei-é
illetve én se használom vízbe a telefont, de volt már ami beázott, pont sony, de nem vízálló volt még, mert elkapott egy zivatar haza fele
az S8 nem érné meg a felárat, majd a következő lesz megint nagy ugrás, haveromnak s8 van, össze hasonlítottuk a kijelzőt, annyival nem szebbek azon a színek mint amilyennek titulálják
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #122645 üzenetére
A Samsung-nál egy gondom van, mégpedig ha bemerítem vízbe, akkor meghülyül a kijelző, ami kicsit gáz, bár érthető, és nincs alapból erre semmi ami "kivédené". A Sony-khoz van appstore-ban cucc, az működik samsung-on is, bár elég gyengus. Ez az S7E, S8-nál nem tudom ilyen-e,de szerintem igen.
Viszont az tök jó, hogy esőt, meg ilyesmit simán kibír minden gond nélkül.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #122643 üzenetére
Én ezt már kifejtettem annó, szerintem ne kezdjünk bele megint.
Ha már Premium, akkor inkább P10, ha fontos a kamera.
Bár, S7E-vel is nagyon baba képeket lehet lőni. Ami jobban tetszik a P10-ben az a "kiakasztható" záridő..
Az S8 szinte ua. mint az S7E, bár az Infinity display bitang jó buli, csak meg kell szokni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz mackosajt #122640 üzenetére
Esetleg ez?
[link]Ha nem fontos hogy samu legyen, a honor 8 van nekem is, es imádom, nagyon korrekt es megfizethető áron van véleményem szerint
Upsz, nekem ennek a premiumja van, de ugy tudom a hardvare ugyan az csak 64 gb a belső tárhelye
[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #122208 üzenetére
Na, megneztem.
2015-01-25 óta a fiaimnak tette a dolgát.
Ekkor jött az enyém.
Ez is agility 3...
Kezdjek aggódni?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #122202 üzenetére
Macko Én hála az égnek nagoyn szeretem ugyan ez az SSD-m van és hibátlan ,de mikor bekérdeztem a SSD topicban ,hog yakarok venni egy 240-es SSD-t ez mellé akkor rögtön arra kérdeztek rá ,hog y hogyan lehet,hogy az agility 3-as SSD-m még nem halt meg mert mindegyik kuka.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #121320 üzenetére
Szaggatast ereztema valosagban amikor leesett az FPS. Azon kivul nem volt baj vele, csak arra lettem figyelmes hogy szaggat a jatek es csunyan lemegy az FPS, tobb mint a felere ott ahol szinte barmelyik i7-el stabilan ment.
Na akkor kezdtem el cseszegetni, HT OFF, energia gazdalkodas OFF, tuning OFF, kartya tuning OFF...regebbi driver van fent, meg a 7700K korabol azzal meg semmi gond nem volt.
Szoval minden buheralas OFF volt, de megis neha 130-140 FPS-rol (kartya 98-99 %) bezuhant 40-45 FPS-re (kartya 55-58 %-ra) ez altalaban lovoldozes es robbanas kozben.
1440p volt.
@ZoldUfo: en csak elirom azt amit tapasztalok, legyen az pozitiv vagy negativ. Nem szeretnek senkit osszezavarni de gondolom ez jol jon annak aki pont ilyesmit szeretne...vagyis a sok hajp melett egy elsokezbol levo tapasztalat szerintem jol jon.
(#121319) DR|FTK|NG: na azt nem neztem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #119910 üzenetére
Hehe szerintem még a HD 7770-nel (Kaverinél érezhetően erősebb) is ellennék amennyit játékkal töltök, csak nem tervezek dVGA-t
Reméljük rendben megérkezik, használják sokáig megelégedéssel.
Hmm szép nagy ház, nagy medvének nagy kuckó?Nálam lassan be kéne ruházni egy normális ITX CPU hűtőre :S a tavaszig stabil setupom a 30 °C-ok óta naponta fagy, alulfeszelve és gyári beállítással is.
Lassan elballagok a hűtős topikba, csak nem könnyítik meg a dolgomat a magas bordás RAM-ok.Szerk.: Helyes, helyes! Nálam meg ha nem kerül bele semmi lassan a pincébe kéne vinni, mert nem kívánatosan nagynak van minősítve, pedig szép darab, csak üres.
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #119870 üzenetére
Az a 770-es jo, de csak Kepler...igaz nekem semmi gondom nem volt a velük.
Itt két teszt GTX 670@1280 MHz VS GTX 960@1421 MHz, ramok mindkét esetben + 160 MHz.
Valleyben nem annyira jók a Maxwellek...mindjárt tolok egy FS-et és Vantage-ot is.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #119854 üzenetére
Veletek is jól ki van segítve az ember.
Máskor egész nap irkal mindenki itt.
Most meg itt eszem a kefet.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz mackosajt #119707 üzenetére
Az ilyen öregebb videókártyákat minimum fél év garanciával venném, hasonló okokból írtam új kártyákat is.
AMD:
-ami a legjobb volna: R9 380 (4GB)
-amit találsz: HD 7870/R9 270/R9 270X, HD 7850/R7 370(a 370 legtöbbször kicsit túlárazott lesz a HD 7870-ekhez képest, de feltehetőleg ez a legújabb, a legtöbb garanciával)
-újonnan RX 560 alsó szegmense: Sapphire 11267-02-20G | 4GB-os: Sapphire 11267-01-20G ~ 33-37k
-újonnan RX 460 alsó szegmense: MSI RX 460 2G OC ~ 30k
-újonnan RX 460 középső szegmense: Asus DUAL-RX460-2G, Gigabyte GV-RX460WF2OC-2GD | 4GB: GV-RX460WF2OC-2GD, Sapphire 11257-00-20G ~ 33-35kRX 460-ban 14 CU(896 shader), az RX 560-ban pedig 16 CU(1024 shader).
Az R9 380 kb 25%-kal erősebb az RX 460-nál, az R7 370 pedig kb fele ennyivel gyengébb.Nvidia:
-ami a legjobb volna: GTX 950, GTX 1050
.amit találsz: GTX 750, GTX 750 Ti, esetleg olcsón GT 1030(újonnan huszonpárezer), ami ugyan a GTX 750-nél gyengébb, de jó esetben sok-sok garancia van rá.
-újonnan GTX 1050 alsó szegmense: Gigabyte GV-N1050D5-2GD, MSI GTX 1050 2G OC, Zotac ZT-P10500A-10L ~ 36kA GTX 1050-nél(ami egy kicsivel erősebb az RX 460-nál DX11-ben) a GTX 950 ~15%-kal gyengébb, és ez utóbbinál a GTX 750 Ti kb 33%-kal gyengébb, aminél a kistestvére, a GTX 750 kb 17,5%-kal.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #119616 üzenetére
Az egyrészt elegem lett, mert booking.com-on már foglalni sem lehetett csak direktben (ahogy szoktam is, csak támpont a booking h mennyi helyük lehet még). Másrészt amikor párom megébredt és a konyhából visszajövet megkérdeztem, hívjuk-e anyóst azt mondta ne, másnap reggel meg jó ötletnek tartotta, viszony anyósom meg nem szeretne teher lenni, hiába mondjuk, hogy nekünk ez így egy lehetőség, nem teher... Szóval foglalózva még nincs.
Változó... néha én is úgy érzem a lurkó a kisfőnök, bár az esti menetrendet többnyire tartjuk s ha tegnap kezdetben kis kiabálással is de időben leraktam. Pontosabban nem hagytam már lófrálni, hanem betettem a kiságyba s akkor vettem fel, amikor nem kifejezetten kimászni próbált már hanem felkéretőzött. Ma hajnalban egy rövid pusmogós vitában abban maradtunk nem vesszük fel 5-kor amikor megébredt, ha nem karattyol sokáig majd visszaalszik magától, no aludt is 8:20-ig.
Még többet kéne társaságba vinnünk, mert az a lurkó, akinek jó fél 30-60 perc kell mire annyira feloldódik anyám felvegye (anyósomat hamar elfogadja ő gyakrabban van itt) tegnap 1-1,5 óra játék és kertben lófrálás után ő maga kéretőzött fel egyik jó barátom anyukájához, igaz aztán gyorsan meg is gondolta magát, de ez meglepett. Az is igaz hogy ő nem akarta szinte érkezéskor kézbe venni, ha úgy tetszik nem volt tolakodó.
De egyetértek az észrevételeddel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mackosajt #119636 üzenetére
Igy igaz, reativitasban ninxs hiány
Gondoltam letakarhatnam valamivel, de engem nem zavar, a többi nem fontosHablatyinak igaza van.
En ugy hasznalom hogy van egy ventilátor is benn, ami egesz nap mozgatja a levegőt, a klímát meg akkor kapcsolom be ha nem vagyok a szobában.
Cigi vagy barmi miatt.
Egesz nap nem mehet mert megfazom tőle
Se vele, se nélküle
Ha 40 fok körüli a hőség akkor szokott menni egész nap, akkor ki be kapcsol bemne a kompresszor es van ugyan csak hazigyartasu legterelom ami felfelé iranyitja a hideg levegőt, es ugy nem jön ránk.[ Szerkesztve ]
-
válasz mackosajt #119634 üzenetére
Szánalmas az tudom, de sajnos meg kell emelnem, mert ez régebbi típus es nincs kondensz viz taroloja mint a modernebbeknek, ezért a vízelvezető legalul van es minden fele folyna a viz, mert hogy gravitációs elven folyik ki belőle a viz. Remélem érthető amiről gagyogok
Igy hogy megemeltem, mar tudok 'rakotni' egy 5 literes flakont, ami gyűjti a vizet.
Úgyhogy sajnos igy tudom megoldani.
Tervben van egy ujabb aminek van tartaja, es elvileg az tudja már a vizet is ablakon kifelé elparologtatni.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #119329 üzenetére
Valakivel aki tehetségesen dolgozik, fújasd rá egy motornak a hátsóját erre a valamire amit a farának hívsz ( ), a vonóhorog vonalában, hátha dob majd valamit az összhatáson..
Sassss..!!!
Bírjál magaddal!!! Munkahelyen tilos a fapping!!!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest