Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
26 perces meccs s már a 4. percben t3???

Az ellenfeled hozta a tipikus lost stílust,a minél gyorsabb tier váltást.
Én a helyedben nem követtem volna t3ra, helyette burrower spam. 3 helyen nem tudta volna védeni magát, ahhoz még kevés volt a powere a gyors t3 miatt.Ha már szóba került a fire orb a shad/nat után t3ra, shadow affos gunnert próbáljátok ki, azt ebbe a deckbe találták ki, unit ellen gyenge, de bázis rombolásra kiváló, bp nem ér ellene semmit a dmg 100%-a átmegy a pajzson. ^^
Indítottam kint egy speedrun topicot. [link]
Kezdjétek tölteni a repeket s akkor bent lesztek listbe. MaranVnek köszönhetően már tudom hogy lehet összehozni a 20:35ös Defending Hope kört. Siege of Hope-ra van ötlete vkinek? Ott 2mpre vagyok a csúcstól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest