Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz fantom922 #22704 üzenetére

Hát ez sok mindentől függ, s ezek elsősorban ilyenek, hogy milyen paklival játszol, melyik mapon vagy, milyen paklival játszik az ellenfeled, de még a játékstílusodtól is függ. Általánosságban viszont azt tudom mondani, hogy 1 well szinte kötelező t2 előtt, mert ha az ellenfél instant t2-zik, akkor általában egy ilyen helyzetben nincs elég power nála egy sikeres támadás kivitelezéséhez. Én viszont azt javaslom, hogy 2 wellt vegyél fel a t2 előtt, mert ez fog annyi powert jelenteni számodra, hogy ezután folyamatosan fenn tudd tartani a védelmedet akár több helyen is, vagy támadásokat tudj kivitelezni. 2 wellnél többet felvenni ha nem hatalmas a pálya már rizikós (úgy h az ellenfél 2 wellig követett), mert ekkor az ellenfelednek már elég wellje (és így power-utánpótlása) van ahhoz, hogy egy sikeres támadást megcsináljon.

Egyébként ha az angol tudás megvan, akkor ajánlani tudom mindenkinek Karrotman (ign: xNTxFarrock) oktató videóit a "jótubon" link a linkekhez. Egy-két hangyányi hibától eltekintve (pl. mapokon nem 100%-os az ismerete a falakról és hogy azokról mit lehet elérni) nagyon jók. Én pl. nemrég tudtam meg tőle (jóban vagyok vele), hogy amíg dazed egy egység (fél hp-val lehozott, s amíg nem jön fel full hp-ra) a sebzése is csak fele akkora, mint mikor well mellett hozza le az ember.

Új hozzászólás Aktív témák