Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Hát ez sok mindentől függ, s ezek elsősorban ilyenek, hogy milyen paklival játszol, melyik mapon vagy, milyen paklival játszik az ellenfeled, de még a játékstílusodtól is függ. Általánosságban viszont azt tudom mondani, hogy 1 well szinte kötelező t2 előtt, mert ha az ellenfél instant t2-zik, akkor általában egy ilyen helyzetben nincs elég power nála egy sikeres támadás kivitelezéséhez. Én viszont azt javaslom, hogy 2 wellt vegyél fel a t2 előtt, mert ez fog annyi powert jelenteni számodra, hogy ezután folyamatosan fenn tudd tartani a védelmedet akár több helyen is, vagy támadásokat tudj kivitelezni. 2 wellnél többet felvenni ha nem hatalmas a pálya már rizikós (úgy h az ellenfél 2 wellig követett), mert ekkor az ellenfelednek már elég wellje (és így power-utánpótlása) van ahhoz, hogy egy sikeres támadást megcsináljon.
Egyébként ha az angol tudás megvan, akkor ajánlani tudom mindenkinek Karrotman (ign: xNTxFarrock) oktató videóit a "jótubon" link a linkekhez. Egy-két hangyányi hibától eltekintve (pl. mapokon nem 100%-os az ismerete a falakról és hogy azokról mit lehet elérni) nagyon jók. Én pl. nemrég tudtam meg tőle (jóban vagyok vele), hogy amíg dazed egy egység (fél hp-val lehozott, s amíg nem jön fel full hp-ra) a sebzése is csak fele akkora, mint mikor well mellett hozza le az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest