- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Mindenki kifejtheti a véleményét mindenről normális keretek között. Aki régebb óta van itt az is tud olyan marhaságokat összehordani mint aki 1 napja kezdte pl és fordítva. Ahhoz hogy itt beszélgetés folyjon alap a kölcsönös tisztelet, ha az egyik fél ezzel nem hajlandó szolgálni ne várjon másmilyen fogadtatást.
Mellesleg igen mindenki belefuthat némi érzelmi kavalkádba ahol elveti a sulykot, de nem szégyen elnézést kérni és a hibát beismerni. Én is elég pipa lettem amikor először futottam össze Tbpetivel ma meg már szerintem zökkenőmentesen tudunk dumálgatni ha úgy van. Persze ehhez peti toleranciája se ártott.
U.I. Az "öregebb" tagok a legmakacsabbak általában nem igazán érdemes erőltetni az igazad kb sose fogják elfogadni de mi így szeretjük őket )
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest