Hirdetés
- Hardverfogócska a kertben
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Hello megint!
Tippeket szeretnék pakliösszeállításhoz. Már az elején a lila volt a szimpatikus, de így, hogy a jobb lapok is lilák lettek, aimik vannak, biztos, hogy lila mellé tenném a voksom. Olvasgattam itt a topic-ban, hogy mit ajánlottatok:
Ezekkel rendelkezem már:
Overlord
Harvester
Drreadcharger
Nasty SurpriseEzeket olvastam, hogy jók:
utánan néztem, hogy melyik mit tud, és kezdem érteni, hogy hogy kell egy ilyen dekkel játszani.
Shadow Phoenix
Funance of Flash
Embalmer's Shine
Resource Booster
Death RayEgyik sem túl drága lap, így ezeket símán be tudnám szerezni.
Ezeken kívűl még mit ajánlanátok?
Illetve választanék még egy második színt a pakliba, a Frost-ra gondoltam, mert ahogy látaom az nagyjából a mérleg másik oldala, mint a Shadow, inkább védekezés. Ez mennyire jó választás?
Illetve egy ilyen lila-kék deck-be milyen kék lapok mennének?
Előre is köszi, aki szán rám egy kis időt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest