Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Üdv a klubban!
3. PvE-ben könnyen lehet együtt lenni. Jobb klikk a barátod nevén a chat-ban és az "invite to group" menüpont választása után ha egy több játékos pályát választasz, akkor ő is meg lesz arra a pályára hívva. A PvP-nek két verziója van: a barátságos meccs (sparring) és a rangsort befolyásoló (duelling). Barátságos meccset lehet egymás ellen vívnotok, viszont az éles párbaj esetén a szerver sorsolja össze a játékosokat, tehát csak nagy szerencsével lesztek egymás ellenfelei.
4. Van trade funkció, bár én még sosem használtam. Ha jól tudom, akkor ezen a módon legfeljebb 3 lapot tudsz a másiknak átadni. Ezen kívül levélben is lehet egymásnak lapot küldeni, egy levélben 8 lap mellékelhető. Barátok között ez utóbbi is jó (sőt a 8 lapos kapacitás miatt ez a javasolt), viszont ha pl. lapot akarsz aranyért adni/venni ismeretlenekkel, akkor már kockázatos, mivel a másik fél nem kötelezhető arra, hogy ő is átküldje neked a csereüzlet rá eső részét.
5. Nem szükséges nagyon komoly angol tudás a játékhoz, a kártyák egy részéről pedig van magyarul is leírás (nézd meg a fórumtéma első hozzászólását, ott vannak hasznos linkek). Vagyunk jónéhányan magyarok, akik még mindig élvezik ezt a játékot, így ha kérdésed van, valószínűleg találsz valakit, aki tud is válaszolni.
X. Bár nem kérdezted, de adnék még egy tanácsot: ha úgy döntesz, hogy megvennéd a játékot, akkor ne a CD Galaxis/576 jellegű boltokban próbálkozz, mert ott még mindig 7.000 ft környékén lehet megvenni a játékot. Én az e-bay-en vettem több kódot is a zzfshopper nevű eladótól, így kb. 12 dollárért 64 alap kártyát (közöttük a nature frakció PvE-n használt egyik legfontosabb kártyáját a Shaman-t is) és 3000 BF pontot lehet kapni. Egy ilyen kód teljes értékű játékká alakítja át a Play4Free verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest