Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Csináltam egy pár idióta bevásárlást, buktam rajta rendesen.
Amit megnyertem aukciót, mire letelt már volt fent olyan ajánlat, ahol a buyout kisebb volt, mint amennyiért vártam rá.
Aztán a maradékból gondoltam, veszek egy Tome-ot, vagy mit.
Na ott rendesen megijedtem, semmi érdemleges lap nem volt köztük, talán csak Rogan K. A végén viszont megtalálatam az enlightenment-et, azt el is adom, egy kis nyereséggel be is fejeztem ezt a Tome vásárolgatást. Inkább marad a licitálás, bár ott nem fogok sokat szerezni, mert nincs egész napom arra, hogy azt figyeljem.
Kész idegbajt kaptam, amikor tele lett a paklim (mármint az, ahonnan lehet válogatni) értéktelen lapokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest