- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Sajnos történt velem egy tragédia
,
vásárolni szrettem volna egy promo fallen skyelf-et
sikerült is nagyon olcsó áron ajánlatot kapnom ( 1000 bfp) , hát nagyon megörültem neki. Meg is kezdtük a cserét a trade menüben, semmi gyanús dolog nem volt. (Mint mindig most is battleforge közben a ph-t olvastam.) Az eladó betette a promo fallent, én meg beírtam az 1000 bfp-t és nyomtam egy "accept trade-t", ezután hamar ránéztem a ph bf topicra jött-e új hsz. Mikor visszamentem a battleforge-ba még mindig nem nyomta le az eladó az "accept trade" feliratot, sőt az én részemen is nem a trade accepted szöveg volt hanem a visszaszámolás. Nem tudtam mire vélni a dolgot mikor kijött az accept trade rá kattintottam. És ekkor jött a ledöbbenés... mikor kiírta a trade menü közepén hogy "trade succesful" akkor látom hogy nem is promo hanem sima fallent vettem
Gondoltam biztos csak félreértés, hamar ráírtam az illetőre hogy ez nem promo, de ő már offline volt...küldtem pár report-ot az illetőre benne gyenge angollal elmesélve hogy mi történt, és már meg is kaptam az EA-tól a levelet hogy meg kapták a report-ot, dolgoznak az ügyön.
Mit csináljak ? várjak amíg csinál valamit a support ? mert nem valószínű, mikor a goldot lopták tőlem régebben akkor is kaptam email-t ,azóta se kaptam vissza az aranyat.
Ha valaki tudja mi a teendő segítsen !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez a polip úgy oson, mint egy kígyó! – Darwin’s Paradox! teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Intel Core i3 10105F processzor -- KRTLPC értékelésére vár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,