Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
hokuszla
üzenetére
nem volt.
az említett eset a fyre pályán történt, az egyik ellen phanze kezdőorbját támadta be war eaglekkel a hegyek felől. nyomtam rájuk oinkot, eruptiont , de egyik se hatott.
előszór bugra gondoltam, mivel előfordult már velem random pve-n hogy nem tudtam lehívni aggressort. de aztán irt phanze hogy neki is gondja van a lehívással.viszont lehet meg van mi okozta ezt.
úgy emlékszem van vmi új shadow spell ami blokkolja a varázslat+ épület vagy az egység lehívást afftól függően.
bfcards.infó még mindig romokban, úgyhogy nem tudtam rákeresni, mert a spell nevére nem emlékszem.de ha ezt használták akkor is felvetődik pár kérdés, a hegyen keresztül hogy nyomták be a spellt az orbhoz? (ugyanis repülő egységnél tudtommal nem lehet alkalmazni a legtöbb spellt) healt pl. lehet, most akkor ez a spell is ilyen lenne?
illetve én spellt, phanze egységet akart lehívni, tehát akkor mindkettő affot aktiválnia kelett ebből a varászlatból. és csak az egyik ellennnek volt shadow orbja, tehát az az eset nem áll fenn hogy mindkét ellen aktivált egy-egy affot.
és felettébb érdekes hogy a kör elején minden mozdulatunkat kommentálták, mikor meg rákérdeztünk hogy ez mi volt, semmi válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest