- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Mechanikus és mágneses is a Lofree készülőfélben lévő billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Ez a sirás-rivás teszi tönkre a játékot. Ill az ezzel járó nerf.
Minden szin (kaszt) egy bizonyos tulajdonság rendszer mentén kerül kialakitásra. Így el lehet dönteni ki mit használ. Egyszerübb lenne az usernek dönteni mit választ, mint az összes többit nerfelni.
Tudom, hogy nehéz. nekem is az volt. De döntöttem. Nature/frost/stone ill pure nature. Minden előnyével és hátrányával.Az, hogy mi teszi tönkre a játékot elég szubjektiv. Szerintem ami a játékot (pvp) tönkre vágja az a mortartower, meg a shadow fönix. Érdekes módon az unalmas, hogy állandóan le cc-nek (holott a cc adott területre hat. tehát ha szétszórod az egységeid, felét lehet csak le cc-ni. persze ehhez meg kell tanulni játszani). Az viszont nem unalmas, hogy az emberre akár 20 euruptiont, fönixet vagy a shadow robbantást (nevét nem tudom) küldenek az emberre.
Sőt az se unalmas, hogy az ember minden orbnál kap valami jót: euruptiont, lava fieldet, és earthshaker, infernot, wildfiret, voodoo shack.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest