Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Lehet, hogy furcsa, de eleinte egyáltalán nem volt drága.
Április végén 480-500 BF pont körül volt az ára. Úgy emlékszem én annyiért vettem. Grimvinet is 10 BF pont körüli áron vettemA promo lapok kicsit drágábbak voltak mint az enlightenment, a juggernautot talán 600-700 BF pontért adtam el.
Aztán valamikor elszaladtak az árak.Úgy gondolom, hogy kezdetben az új lapok árai is inkább alacsonyak lesznek. Majd jönnek ki a replayk, s azok fognak egy-egy lapnak "reklámot" csinálni. Utána emelkednek majd a népszerű lapok árai.
Én már kinézten néhány lapot, ami illeszkedik a stílusomhoz, remélem azokat ocsón tudom majd beszerzni. (Az egyik a frost kukac, elég hozzá egy frost orb. Már ez nyomós érv, meg talán a kisebb ágyú, vagy valamelyik más védő épület, mert azok nem csökkentik a használható egységek számát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest