Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NiMH akkumulátor
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem sok játékkal játszottam huzamosabb ideig, de ha igen akkor általában sokat pvpztem és a CC mindenhol egy kényes téma volt. Legjobb példa erre a WoW ahol a pvp nagyon rossz volt amiatt, hogy minden kasztnak több CCje is volt, így a csak arról szoltak a csaták hogy CCznek össze vissza és akinek elöbb elfogy az veszít. Késöbb bevezettek ott is global timert de azzal sem lett jobb. Viszont a warhammer onlinenal is játszottam egy ideig és ott alapból nagyon kevés CCt raktak a játékba és azok sem voltak teljes értéküek, kiváló a pvp része ( a többit hagyjuk) és szerintem leginkább éppen ezért.
Persze most jöhet a kérdés, hogy miköze ezeknek a BFhez de szerintem nagyon is sok.
Ugyan ezt látni most BFben, megy a CC az ellenre amire persze ö is nyom egyett és mindketten állunk és várunk, aztán jön a másik CC erre én is kapok megint egyet és megint várunk. Ahol meg nincs, vagy kevés a CC ott sírnak hogy legyen Dispell (lehetőleg AoE), vagy legyen nekik is CC, amire a másik megint sír hogy akkor neki kell még CC vagy neki is dispell stb stb. Ennek szerintem semmi értelme.Amelyik játékban jó a pvp ott általában kevés a CC és nem igen van teljes mértékben korlátozó (mint pl oink, vagy coldsnap). Szerintem a BF sem veszít semmit a CCk nerfelésével (szigorúan pvpre értem).
Ja igen, mondom mindezt úgy, hogy pvpre naturet is használok és több CC is van a deckemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Foxpost
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Excel topic
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest