Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
na ja ezzel sokan megelégednének
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
a zjo ha egy mapon dobná minden upgradet, logikus lenne, akkor lehetne farmolni egy mapot egy lap felhuzásáért, amugy az angoyn jo lenne ha nem adná már be ami megvan,
meg még valami, a blighton amit leírtam a leader lépett ki pont vagy dobta ki a game és ugye advon csupa UR uprgadet dob a végén mind ment a kukába goldá alakitotta öket atomatik, mondjuk nekem nincs URem de akinek onnan kellet volna valami az tuti pipa volt
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ésaz tuti hogy csak 1 UR esik? én a multkor kiszámoltam, hogy hogy müködi kez a rare,common, uncommon, ultra rare esés, kijött hogy 5common, 2, uncommon és a rara meg az ultra rare 1néál kisebb szám jött ki tehát valamelyik de a rarenél nagyobb, és igy kijön a booster, nagy lutri ez a booster meg a tome számolgatjuk meg találgatjuk de kb tényleg csak a szerencséden mulik 
valahogy ugy kéne hogy ha a leader lép ki akkor az aki másodikként csatlakozott az megkapja vagy valami mert igy a loot pocsékba ment hiába lett meg a map