Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tényleg nem lehet tudni, hogy valójában mi lesz a Deep One-al. Viszont ne a Giant Wyrm-ből indulj ki, mert nem op a többi T4-es laphoz képest, csak éppen common maradt valamiért (legalább az P4F-eseknek is van egy jó lapjuk). Szóval én azt tartom valószínűleg, hogy a Deep One legalább Rare lesz (80%-t adnék neki). Ma reggel én is majdnem feltettem AH-ra, aztán eszembe jutott, hogy nem biztos, hogy jó ötlet.

Egyébként randomon T3-ig összesen 3 egységet használok: Frost Mage, Master Archers, Mountaineer (esetleg + Shaman). De most, hogy írtad, elgondolkoztam az Ice Guardianon is, bár valszeg marad nem random mapokra, mert gyorsabb írtani, ha távolba lő egy egység.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest