- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
danibarna3 #22569 üzenetére
t2 re még:shadow mage,phoenix t3 ha továbbra is pure:ashbourne,brannoc(satanael),soulshatter,,cultist master...voidstorm a legvégső esetbe ha belefér...ezekből állítsd össze(sztem)
-
Volgafan
senior tag
válasz
danibarna3 #22569 üzenetére
t1:lifestealer nem kell!!!!dread vagy witchclaws,nox,forsaken,nasty,life weaving.Még phase tower betehető!!!T2re ha pure maradsz zöld nether,unholy power,harvi,shrine of greed,aura,nightclawer,darkelf assasin más így hirtelen nem jut eszembe,hogy kellene.sztem undead army fölös...bár 1v1re jól jöhet...
-
Gyuri27
félisten
válasz
danibarna3 #22406 üzenetére
Több dologra várunk. Egy phase nerfre. Egy dancer nerfre.
Illetve pure nature t2-re valami ranged unitra.
Illetve a shadow-nature dual orbra.Meg arra, hogy pachito kiadja a részem a lenyult kódból.
-
Zotya21
senior tag
válasz
danibarna3 #22125 üzenetére
itt van egy oldal
baloldalt van lejjebb pvp deck ajánló szerintem a stonekin és a bandit a legolcsóbb lehetőség meg nem is oylan rossz csak mindegyiket tudni kell persze használni
nézz körül ottvan az összes lap mit tud meg iylesmi aztán válassz meg videókat is less aztán ugyis segítenek itt páran a taktikákba
-
Volgafan
senior tag
válasz
danibarna3 #22118 üzenetére
hY!ha az olyan egyszerű lenne.....nézegess sok videjót youtubon,játsz sokat és abból lehet tanulni....de ha gondolod segítünk...milyen decket szeretnél(szín)
-
LordofFire
csendes tag
válasz
danibarna3 #21910 üzenetére
Szevasz! Én is most kezdtem a játékot. Szombaton kb 12:00-21:00-ig fentleszek. A chat valamiért bugos, úgyhogy vagy skype vagy teamspeak.
IGN: ArcAngelGabriel
-
Vekerur
tag
válasz
danibarna3 #21910 üzenetére
Ha jók lesznek a szerverek akár játszhatunk is valamit.
-
Vekerur
tag
válasz
danibarna3 #21908 üzenetére
Csáó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest