Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz ricshard444 #21861 üzenetére

Igen, ezzel a paklival.

(#21862) Zotya21: Én megmondtam, hogy nem lehetetlen a fury fölé jutni! :U

(#21863) LoLHunCsirke: A buffolt cuccok ellen jön a cc + cultist master + szükség esetén motivate a crawlerekre (így azért már elég durva sebzést ki lehet osztani). Bár ha dupla-buffolt ashbone jön (unholy + lifeweaving), akkor azt úgy igazándiból nincs sok esélyem megfogni ugyanannyi powerből, szóval sokszor inkább csak késleltetem és egy brannoccal, vagy 2-4 ashbonnal megyek én is bontani. Ekkor ha védekezik, akkor nem marad powerje tovább buffolni az ashbonet és simán lekapom 1-2 cultist masterrel. Ha meg mégis azt az utat választja, hogy inkább buffolja, akkor utána esélye sem marad védekezni ellenem.

Jah és még azt hozzátenném, hogy ilyen kifejlett t3-at, ahol az ellenfél és én is azon vagyunk elég powerrel, hogy az egységek mellé buff is jöjjön, elsősorban az Uro mapon szoktam játszani, s ott az esetek 90%-ában enyém a közép (így azt ütik a buffolt cuccokkal), míg én a kezdőjére megyek. Ezzel azt érem el, míg ő csak egy orbot bont, addig én 2 wellt és egy orbot. Azaz gyakorlatilag kikényszerítem azt, hogy védekeznie kelljen (mivel ha bont, akkor én is és ezzel ő jár rosszabbul).

Hmmm, sunfighterről nem tudtam, hogy teszteli mostanság a lost wanderert, az alapból nem része a paklijának. Az unholy + lifeweavingezett reavere miatt nem régen, amikor teszteltem a snapjaws-t (kifejezetten szerettem, mert a fire-splash-ek ellen nagyon ütős volt t2-őn is), majdnem kikaptam, de a végén pont a snapjaws miatt elvertem. Viszont a skeleton segítségével több meccset tudok eldönteni, mint az előbb említett lappal, így visszaraktam a skeletont és elkezdtem komolyra fordítani a játékot (pár nap után visszarázódtam a kártya használatába és már 30-as győzelmi sorozatnál járok).

Új hozzászólás Aktív témák