Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Azért nem számítasz bele, mert akikkel megbeszéltem, azoknak skype-on küldtem el, kivéve Gergőt. Kb. 4-5 véleményt kaptam, csak éppenséggel senki sem azt hozta fel, hogy miket hibáztam, hanem inkább gratulált és csodálkozott, mennyire hatalmas mennyiségű powerem volt. Én magam tudtam eddig is a gyengeségeit ennek a paklinak, mert 3-4 is van amiről tudok, s nem csak az, amit te mutattál.
Ha nem olyan pályát kapok, ahol nincsenek hatalmas előnyben a firedancerek (mint pl. Lajesh), illetve sikerül belebonyolódnom egy kisebb-nagyobb (akár 2-2 egység veszteségét okozó) t1-csatába, akkor onnantól le tudom hozni a voidvisszapörgető kombót, így tudok menni t3-ra és még a meccset is sikerül lehoznom általában. Persze ehhez az is kéne, hogy ne fáradtan üljek le játszani, mert ma is azért buktam el legalább 3 meccset, mert a soul splicert elfelejtettem visszakapcsolni...Az előbb pont azokra gondoltam, akik innen, illetve a data.hu-ról töltötték le, mégse írtak rá semmit...
Murder: köszi, de azok között, akik itt vannak/voltak aktívan a fórumon, kb. csak 2-en, vagy 3-an töröltétek a Bf-et, nem többen, ezért nem értem az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest