Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Hát ezt az új watchlistes dolgot nem nagyon értem...És nem is tetszik nagyon, max a top 200 ba változást hoz de a kiseb játékosokat, mint jómagam, ellehetetleníti.Hogy miért?Vegyünk egy egyszerű példát.Lenerfelnek egy lapot, amiért én kifizettem régebb xxx bfp-t négyszer, és az helyett egy kevésbé használt lapot buffolnak:tehát én pl a régi lapot el kell adjam, hogy legyen pénzem az újra, hogy ütőképes dekkem legyen.Viszont amit el akarok adni annak pl lemegy 100 bfp-t az ára, amit venni akarok az meg növekszik 200 al, mert mindenki azt akar venni.És én evvel vesztettem máris 400 bfpt,és ezt megcsinálják mégegyszer és bfp nélkü maradok+ örökké kel victory hegy legyen nálad, mert az új lapokat mindig uppolni kell.
De lehet, hogy nem jól értettem , javíts ki ha így lenne, de én nem várom szívből ezt az újítást.
UI: Vagyis a régebbi, lejárt lapon csomót bukok, míg az újak sokkal drágábbak lesznek..egyenlő...rednelj bfp-t nonstop ha pvp-zni akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest