Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
A free játékhoz adott 32 lap (8-8 mindegyik "színből") jól használható. Az alap szintű pályákat simán lehet velük teljesíteni. A tapasztaltabbak a haladó pályákat is megoldják. Az expert szintű pályákhoz pedig nem elég a jó pakli sem, oda már azt használni is tudni kell.
Mivel a "kezdő" 32 lapból mindegyikhez elég egy meghatározott színű orb (pl. a Giant Wyrm idézéséhez ugyan 4 orb kell, de csak egy zöld szükséges, a többi bármilyen lehet), tulajdonképpen a paklit 4 színű lapokból is fel lehet építeni.
A 32 lapból 20-at lehet egyszerre használni. A Magma Hurler és Tremor elég hasonlók, csak egyiket érdemes a pakliba tenni. Én a Magam Hurlert választanám. (Ez az én véleményem, ki milyen stílust szeret.)
más
Az aranyért lapot vásárlóknak egy tanács, csak olyan játékostól vásároljatok, aki nem kezdő (nem azért hozta létre az avatárt, hogy becsapjon másokat). Lehetőség van aranyért BF pontot is venni. (Igaz mostanában elég ritka az ilyen, de a kiegészítő után egy kicsit felpezsdül majd az élet.)
A kiegészítő várhatóan augusztus 25-én jelenik meg. (2009-ben
)
Azt tervezik, hogy a regisztrált játékosok kapnak ajándék kártyát. Ennek az a feltétele, hogy a Battleforge honlapon, a személyi résznél jelöljétek be, hogy kértek értesítést a Battleforge játékról és az EA egyéb cuccairól. (Bocs ezt egy kicsit szabadon adtam vissza.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)