Hirdetés
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
Végre "kommunikáció a devekkel" érzete van a watchlistnek ...
Nem eléd dobnak egy kész változtatást, ami általában pocsék lesz, hanem mondanak valamit előre is, lehet tényleg fejlődtek az 1 év alatt valamit XD
Amúgy meg szerintem egész jók most a változtatások, vagy legalábbis ha így maradnak.
A mortar gondot megoldja, enli mondjuk így vlszeg eltűnik a F/N pakliból, mert jobban megéri 1 bloodhorn helyett giant slayereket hozni, vagy virtuosokat, pure nature meg ugyanúgy tudja majd használni SoM miatt, mint azt már említettétek.
A Lost Shade damage modifier alakítás is jónak tűnik, mert így elég jól lehet már szedni őket a normális L counterekkel, nem csak Moonnal XD
Az egyetlen amit én még kicsit furcsállok, az a phase tower, mert sztem a 10 mp plusz nem oszt nem szoroz, főleg akkor nem, ha már megy rá a glacier/kobold.
Amúgy meg ha már enlihez hozzányúlnak, hozzányúlhatnának az amii monumenthez is ...Ja és Murder, ha az enlivel csak t3-at lehetne hozni, akkor az olyan lapok esnének vlszeg mint Batariel, Dreadnaught, stb. ... legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- VR topik
- További aktív témák...
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs