Hirdetés
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Szerviz topik
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
Leon77 #28176 üzenetére
Köszi, végigfutottam az összes itteni tippet amit találtam keresőszavak alapján, egyik sem segített. (A win nevemben egyébként nem volt ékezet.) Rengeteg időm elment vele
De végül sikerült!Csupán ezt kellett csinálni: [link]
Szánalmasnak tartom egyébként, hogy ez 2018 óta fennáll.... -
-
törölt tag
válasz
Leon77 #24269 üzenetére
Tényleg durva! És erre azt mondták, hogy minden rendben, nem csaló az ipse?
Egyébként hogyhogy válaszoltak neked, nekem még sose írtak vissza. Pedig 100 körül jelentettem már és 20videót is mellékeltem láthatatlan csalóról, amikor csak a fegyver látszik futkározni a pálmafák között, meg olyat is, ahol a tereptárgyakon keresztül lőtte le az embereket, vagy a hegy tetejére repült gyalog és onnan osztogatta pisztollyal a fejeseket. A legdurvább az volt, amikor egyszerre 32embert ölt meg a saját bázisáról. Egyszerre megölte az egész csapatomat. A következő meccsre is jött velünk, nem is izgatta magát, nem sietett kilépni.
-
kisza25
félisten
válasz
Leon77 #23738 üzenetére
Nekem volt ryzen 2700 +rx 580 8GB, nem voltam elájúlva a procitól, tudtam olyat csinálni, hogy a vga ne legyen 100%-on
Az 1080ti meg erősebb jóval, siman lehet, hogy a proci ennyit tud és csökken a felbontás nő a limit.
Meg a fele szál csak virtuális, nem rendes mag, a rendes magok mehetnek 90-100% és a sok virtuális szál miatt kevesebbnek latszik
Amúgy kipróbálnám dx11 és 12- ben is -
protegum
aktív tag
-
válasz
Leon77 #23697 üzenetére
Pontosan, Cod 2-ben is ezek a fegyverek voltak. Volt valami 6 alap fegyver aztán szevasz tavasz. És meddig elvoltunk vele...nem kellett mindenféle parasztvakító skin meg testreszabhatóság, a játékélmény egyszerűen elvitte a hátán az egészet.
Aztán persze voltak custom szerverek, ahol raktak bele plusz fegyvereket meg más frakciók fegyvereit, szóval olyanon is lehetett játszani. De én az alap szervereket jobban szerettem, mert klán waron is azokat a fegyvereket használhattad csak.
Emlékszem volt olyan szerver egy ideig, hogy uzi only és mindenki kisuzival lövöldözött, az akkora poén volt.
-
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Leon77 #22552 üzenetére
Anno németek folyamatosan csaláson lettek kapva CS:S versenyeken. Ki is lett tiltva az összes
Aztán publicon nyomták tovább így hál istennek csodás jó volt játszani....
Így kialakult bennem egy kisebb előítélet német játékosokkal szemben és ha furán ölnek meg egyből azt mondom,hogy tuti csal mer német -
Astroboy
őstag
válasz
Leon77 #22172 üzenetére
Garandot jól elintézték, válts karabinre. Bár lassabb, de abban érzésre maradt valamennyi élet.
A 30-as fejlövéseket én se értem, mert az oké, hogy nem sniper így mégsem sebezhet 100-at, de nebaccanak már fel, hogy ugyanúgy 3 töltény kell fejre mint testre, hogy elessen egy ellen...De, hogy ne legyek ilyen negatív és örüljek a jónak is, a hosszabb TTK miatt mintha könnyebb lenne fedezékbe bújni.
-
bul07
nagyúr
válasz
Leon77 #21297 üzenetére
Vannak fórumok ahol tényleg sok nyelvtan náci van
(Én szoktam őket direkt etetni, amit kifogásolnak direkt rosszul írom)
És egyszerűen az se elég nekik ha a Firefox helyesírás ellenőrzője nem talál hibát, persze nem tévedhetetlen, de én például nem bírálom felül
Amúgy az ékezet nélküli hozzászólásokat szólhatnák meg jobban, az már tényleg prosztóság
-
Pro!Petya
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Leon77 #21104 üzenetére
Az a vicc hogy a proci se kerül 50% felé egy húzott ryzen 5 2600x-em van.
Apex-be pl jók a kihasználtságok és destiny 2-be, meg az új nfs-be.Tehát olyan mintha lenne kraft csak nem használja.
Proci is 50% körül van avg-be.
fhd-ba játszok igen.(#21105) - = Zk = -: Igen dx12-be még az ezelötti 1070-el is akadozott, az rx-el még nem lestem meg, de rápróbálok lehet az megoldja a kihasználtság problémáját.
-
Astroboy
őstag
válasz
Leon77 #21040 üzenetére
"Rá kell érezni a lövések közötti szünetre.."
Pontosan, itt van a kutya elásva. Az első golyó általában lézer pontosságú, ha kicsivel tovább vár az ember mint amúgy gondolná, akkor a következő is az lesz.
A lényeg ahogy Te is írod a szünetek hosszának kitapasztalása, mert bár látva a célpontot csábító végigsorozni, ha a fele mellé megy már fordul is rád és kampec. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Leon77 #20815 üzenetére
Sajnos nálunk ettől még a megmarad a hiba...
Töröltem a doksikból a bf-t meg utána kapott még egy repairt aztán ma este majd megnézem változott e a dolog.
Roppant idegesítő h jön egy nagyobb patch és utána egyből elkezd kilépegetni az ami eddig probléma nélkül ment.
EA forumain minden kb 3. bejegyzés a random crash , crash without message , crash to the desktop -ról szól. -
guftabi96
addikt
válasz
Leon77 #20793 üzenetére
& (#20786) lofagi
Akkor mától a Breakthrought remélem el is tudom felejteni egy jó ideig...
Tegnap már rohadtul felidegesített. Egyszerűen nem az én világom. Én azt szeretem a CQ-estben is, hogy a 64 ember szépen szétszóródik a pályán és nem csak egy darálás az egész a pálya egy vagy 2 pontján.
Pont ezért utálom a Metrot és Maritát és részben a BF1-es pályákat is.
Már BF4-ben is inkább a 48-as szerverekre jártam, ha volt rá lehetőség. -
bul07
nagyúr
válasz
Leon77 #20502 üzenetére
Igen azokban az időkben még volt értelme a bérelhető szervereknek
Nekem is volt kedvenc szerverem de inkább BC2-re volt igaz ott jártam mindig egy szervere, adminok fent voltak de nem volt szabály
Csak a káromkodásért repültek emberek, az hogy milyen fegyver vagy hogy honnan kempelt nem érdekkelt senkitÉn tartottam mindig egy egyszerű szabályt, ha magyar embernek köze van a szerver bérléshez akkor oda soha semmilyen körülmények között nem
Már cod2-cod4-es időkben rájöttem erre aztán a BC2 fórumba történtek megerősítették ezt
(mindig jöttek a bannolt játékosok száj karatézni volt hogy jogosan) -
válasz
Leon77 #20493 üzenetére
Én meg leírtam, hogy miért van ez.
Amúgy igen, figyelmetlen voltam... bár erre is mondtak már megoldást, hogy nézd meg rotációban mi van előtte, és egy olyan szerverre menj be amin épp az fut... a következő meg a metro lesz.
A probléma az, hogy ha te épp metrora akarsz bejutni, ott már az a kör futni fog egy ideje, vagy épp vége lesz és megy a következőre ezért tűnnek el.
Nincs kivételezett map sem... a probléma inkább az lehet hogy elég sok szerver fut "szinkronban" kb, értsd: ugyanazok a mapok mennek rajtuk kb egyidőben... így sok fog eltűnni ha épp mindegyiken kb akkor van a váltás a következőre.
És mégegyszer, semmit nem rontott el a DICE, nem kell szidni őket... a rendszer úgy működik ahogy kell, a matchmaking a belépési pont, ami igény szerint indít vagy lő le szervereket, a csatlakozni kívánók számától függően... vagy rak be üresedő helyekre és tölti vissza szervereket stb. Minden automatikus.
Ha te mást akarsz, akkoris el kell fogadnod, hogy nem az a "normál" eset és együtt kell élned a "problémáival".
-
-
-
protegum
aktív tag
válasz
Leon77 #20415 üzenetére
A gond az, hogy attól a patch-től jött elő nálam ez a bug ami pont ezt a problémát javította másoknál. Plusz mivel kb. 1-2 GB-nál kisebb szabad helyem van mint a játék mappája (kb. 70GB) ezért minden patchelésnél újra rakom a bfv-t.
A másik plusz, hogy ez a hiba se a pubg-nél, se a pubg-litenél, se a fallout 76-nál, se a tes-online-nál, se a többi bf-nél sem semelyik online játéknál nem fordul elő. Csak a bfv-nél. Emiatt meg nem rakom újra a Windowst. Majd jön valami újabb patch ami kijavitja addig meg játszom mással.
De az is lehet, hogy már megjavult. Majd holnap este megnézem, ha hazaértünk. Két hete "külföldön" nyaralunk. Még a pacific-et se tudtam kipróbálni. -
bul07
nagyúr
válasz
Leon77 #20199 üzenetére
Ez nem csalás
Ez egy hiba a játékban, semmi külső alkalmazás nem kell hozzá, még egy macro se mint az egereknél
Bárki számára elérhető
Cod 4-be több 10, ha nem 100órát csak jumpal töltöttem el, volt hogy fél éjszaka egyetemistákkal ugráltunk kerestük hogy hova lehet kimenni felmenni
BC2-be is szeretem kint a pálya szélén előrehaladni csak úgy titkosanEnnek a játéknak már úgyis mindegy valamivel el kell tölteni az időt, a mihamarabbi következő részig
Amúgy ebben a videóban lehet látni hogy lehet eljutni a Metro B pontjáig, és kintről foglalni
-
Dtomka
veterán
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Leon77 #20127 üzenetére
Én az Op. Underground-ot elengedtem mert ezzel a játékosbázissal az ami ott megy ne is haragudjatok de szánalom... snájperjóskák fekvős supportok, useless medic-ek ezzel szerintem összegeztem mindent IS. Na nekem ez az "állóháború" nem pálya hogy mindenki egy helyben áll és lövi szemben az ellent. Ma vagy 3x nekifutottam ennek a pályának de az utolsónál ment az alt+f4 mert tamadó csapat révén több mint a fele "sniper" a többi meg supp volt nálunk ergo egy métert nem haladtunk 10 perc alatt.
Nem is idegelem magam emiatt, Ott CQ vagy SQ ahol nem vagyunk belekényszerülve a fenti dologba és lehet élvezni a szabadságot.
Sajnos azt veszem észre hogy ezzel az uj mappal még ennél is jobban lebutítják a népet pedig már azt hittem nincs lejjebb..De vaaaan XD
Na mindegy, tolj másik mapot vagy módot aztán élvezd a játékot!
Én is többnyire egyedül tolom,a squad-ot is csak respawn pontnak használom(ennyi hasznuk legyen már
)
-
weri
senior tag
válasz
Leon77 #20076 üzenetére
Be lehet eleg sokmindent :d
Ha valakinek 12 szalas procija van annak DX11-be eleg sokat dob az fps-en ha felezi a cpu-t configban :d Nekem mukodik es super smooth :d BF1 is jo.PerfOverlay.DrawGraph 1
render.drawscreeninfo 1
PerfOverlay.drawfps 1
thread.processorcount 6
thread.maxprocessorcount 6
thread.minfreeprocessorcount 0
-
Laraxior
titán
válasz
Leon77 #19771 üzenetére
Teljesen mindegy mennyit olsz... Egy kill a lenyeg. Az utolso.
Az azelotti korben is az enyem volt az utolso kill, csak akkor 3an voltunk. Engem megöltek, de el tudtam meg sutni a V1es pisztolyt. Az megolte a tamadom, es maradt az egy aki valahol kovalygott. Potyagyozelem. :DD -
bul07
nagyúr
válasz
Leon77 #19752 üzenetére
Az egy dolog honnan jött
De ott egyszerre 4pálya jött és abból egy volt olyan amin vagy nem volt jármű vagy kevés
Itt meg szinte csak olyan pálya jön amin nincs vagy alig van jármű
És a változtatások még jobban a darára ment rá
Az ilyen pályák mind COD-ra voltak jellemzők mert ott ugye nem voltak járművekAmúgy a BF3-ba BF4 felüdülés volt a Metro pálya, mert nem volt jármű, és más pályákon dögivel, na de BF5-ben elszórva van jármű így megint egy gyalogos pálya, hát
Amúgy most hogy játszottam van más is
Olyan érzésem van hogy hiába ping 47 nagyon nagy késésben van néha a szerver, eldobom a gránátot és utána lelőnek eltűnik a eldobott gránát, még mikkor meghalok látom hogy repül, majd kill cam-ba nézve már sehol és nem is robban
Sőt érzésre még jobban sebeződök fedezékben, befutok a házba és pukk lelőttek látszatra falon keresztül
Na meg minta animáció után nem lehetne olyan gyorsan lőni mint eddig, mondjuk gránát dobás után van késlekedés
-
prokxy
veterán
válasz
Leon77 #19736 üzenetére
Mint mindig
Locotus: érdekes, h azok sokra nem mentek a körben, inkább medic-ek arattak a gyors fegyókkal és az 50-es tárral.
Persze 1-2x megölt egy fekvőbeteg, de utána kiszedtük őket. Hangulat az van a mapon, végre egy igazi inf pálya. Próbáltam V1-et kérni, de nem lehet csak supply drop-ot és füstöt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politika
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Szerviz topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Ulefone Armor Pad 4 Ultra (hőkamera, dual SIM, GPS, 8/256 GB, kempinglámpa, 11800 mAh akkumulátor)
- Asus Rog Strix GTX1080 8gb Advanced Edition
- Manli RTX3070Ti 8Gb
- ASUS TUF Gaming RTX 3060 V2 OC Edition 12G videokártya garanciával
- (új) Darmoshark Motospeed X6 Max black gamer egér (PAW3950+Realtek chip, Dual 8K, 43g)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest